Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes polievka zo sucheho hrachu s opecenym chlebikom a langose 🙂
dnes segedín a domáca kysnutá knedľa
kelová polievka s párkom, granadír a takýto koláčik http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46262, je skutočne fantastický 🙂
@harper keď ho nájdeš, rovno ho sem hoď 😝 som dostala chuť naň 😵
@vivusika ja som robila podobný koláčik,je naozaj fajnový,tiež sa polieva kávou a poleva je z čokolády a smotany ,ale názov má "šťavnatý koláč s čokoládou",asi som ho našla http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24078 dokonca je to to isté len ma zmiatol ten kompót
prosím vás máte nejaké skúsenosti s varením v mikrovlnke v silikónových alebo plastových nádobách?
u nas dnes vajickova rascova polievka a sosovicovy privarok so zemiakmi a s klobaskou pre tatina 😉
baby, aka polievka sa hodi ku strapackam s kyslou kapustou???? dumam, dumam a na nic neprichadzam 😅
@maartinkaa napríklad zasmažená s vajíčkom?
@maartinkaa ja by som povedala, ze hlavne ziadna tazka, kysla a podobne...mozno vajcova by sa dala 😉
no vidite baby, vajcovka ma ani nenapadla 😀 😀 a myslim, ze sa hodi fakt najlepsie 😉 😉 😉 dakujem,,,,,
vcera sme mali rybicku so zemiakovym pyre, dnes robim segedin a na veceru bude opat susi - nejako mi zachutilo a mojmu sa tymto tiez veru odvdacim 😉
@maartinkaa zeleninová zo strúhanej zeleniny?
@maartinkaa 🙂
Ahojte, nemate niekto dobry recept na spenat? Chcem dnes skusit uvaritm ale nie polievku ale privarok.
u nás sa dojedá hovädzie na hríboch s tarhoňou a zeleninová polievočka 🙂
@vivusika hej ved aj my radšej šťavnaté a ja som ho robila v okrúhlej sklenenej forme tak som ho mala vyšší a vyzeral ako torta potom 😉 a tiež sa mi páčia koláče s celým kompótom,teraz posledne som robia napr. s čerešnovým-tiež je to šťavnaté ked že tam ide aj šťava,proste celý kompót-len škoda že viac vypekám pre chlapov bo ja velmi sladké nemôžem a ked som mohla tak som nepiekla 😒
@rosannar hod prosim recept na to calzone,ako robis? ako prilohu co davas? dakujem
dnes perkelt s kolienkami,, a zajtra asi kura v jogurte s kari.. ak stihnem.. ideme s malym do BA k dr. drzte palce nech to tam prezijem.. Ma od narodenie take malinke kozne vyrastky pri usku a ceme mu to dat prec,, a cez tel. povedali ze mozn o aj ambulatne.. tak som v strese, ci mu to urobia.. bojim bojim.. ja taka citlivka,, odpadnem im tam 😀
dnes kôprovka + zemiačky + hovädzinka s polievky.. 🙂
polievka zo vcera mliecna, spagety s morcadelou a budu muffiny, asi bananovo-cokoladove
@daniz jeej kôprovka.no budem musieť aj ja už niekedy spraviť.mňam 🙂
medová žemlovka a ešte od nedele babkina klasická slepačia polievka
kuracia pečeň na cibulke, ryža a uhorkový šalát. dnes bez polievky.
@lululka555 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5456 tu je receptík ale ja ešte na mäsko dám nastrúhaný údený syr a prílohu nemáme žiadnu max. ešte kečup na vrh ked už papáme 😀
@harper ja som ho robila a na mna mooooc sladky 😝

baby nemate nahodou niektora overeny a vyskusany recept na "obliz prst"? ja som ho v minulosti robievala ale sa mi niekam stratil ☹