icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
13. mar 2012

@rosannar no vyzera to super,ja by som dala mozno este olivy do toho mäska...zajtra to budeme mat asi na obed,tak to vyzera,uz teraz mam slinky na to 🙂 a k tomu by mohla byt aj zeleninka cerstva,salatik,rajcinky.... 😝

nextik
13. mar 2012

Kocky - pomoc prosim ako sa robia prezle ☹ ta struhanka sa opeka na sucho s cukrom? Dakujem

adikad
13. mar 2012

My dnes toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18865, mnam chuti to fantasticne 😀

anaxamon
13. mar 2012

@nextik myslis na sulance resp. gule? no na masle si roztopis cukor(ak pouzivas krystal, ak nepouzivas krystal tak cukor nakoniec) a do toho potom pridas struhanku a opekas k takej farbe ako mate radi, aspon ja to takto robim

pingu1
13. mar 2012

no, v lidli som kupila kotbular, svedsky tyzden je, k tomu zemiaky a omacku z ikei. a teda paradajkovu povelku

bambola
13. mar 2012

@nextik ja roztopim maslo na panvici, kludne aj viac lebo ja mam rada take vlhkejsie 🙂 a oprazim na tom struhanku, my bez cukru, cukor si sypeme az potom na knedliky slivkove, vanilkovy 🙂

bambola
13. mar 2012

svedske gulky v lidli som kupila aj ja, neviete niekto na to nejaku fajnu omacku? 🙂

snu
13. mar 2012

@manila421 ano surove,tam ho rozmiesam ... nekdy poprasim mukou este,ked sa mi zda malo husty .. neviem aky ides robit.. ak neni ochuteny, tak treba aj smotanu

babulka123
13. mar 2012

my dnes pecena rybycka na masle v rure, k tomu zemiakova kasa a dusena zeleninka.. { mozem zodpovedne ovedat ze moja dcera sa nenajedla ale nazrala.. mooc jej to chutilo.. } a zeleninova polievka

zajtra budu bud zapekane cestoviny alebo kelovy privarok .. uvidim podla nalady

manila421
13. mar 2012

@snu hej dal som aj smotanu, ale zda sa mi horky, neviem ci cesnau som nedala vela.hmmm skusim tam to vajicko dat

lucikatn
13. mar 2012

polievka je zeleninová so syrovými haluškami a http://varecha.pravda.sk/recepty/pecene-morcaci... no bez vína a slaniny s varenými zemiakmi s cibuľkou a čerstvou petržlenovou vňaťou

akika722
13. mar 2012

pečené stehna s kyslou kapustou a zapečene zemiaky-chlapi prave obeduju 😵

danielaj
13. mar 2012

@harper ja robím tieto 😉

Rezy Oblíž prst

Rezy Oblíž prst

Cesto: 8 vajec, 200 g práš.cukru, 150 g orechov, 50 g polohr. múky, 1 prášok do pečiva.
1.krém: 6 žltkov, 200 g kryš. cukru, 1 lyžica hladkej múky, 1 vanilkový cukor, 2 dcl mlieka, 250 g masla.
2.krém: 6 bielkov, 300g kryš. cukru. čokoládu na posypanie

Cesto: Žĺtka vymiešame s cukrom, pridáme múku, prdopeč., pomleté orechy a zľahka primiešame vyšľahané bielka. Dáme upiecť.

Krém: Žĺtka, cukor, hladkú múku, vanilku a mlieko zmiešame a uvaríme z toho hustejšiu kašu. Necháme vychladnúť. Vymiešame maslo do spenenia a pridáme ho po troške do vychladnutej kaše. Dáme na upečené cesto
Bielkový krém: Z bielkov urobíme sneh, pridáme kryš. cukor a šlaháme nad parou do zhustnutia. Keď je sneh tuhý natierame na plnku a posypeme strúhanou čokoládou.

rastulka
13. mar 2012

My dnes kuraci perkelt s haluškami 🙂 Boli tu spominane palacinky 3-2-1 idem vyskušam 😀

katushka16
13. mar 2012

my dnes brokolicová polievka a mäso na zelenine s ryžou

motylik1987
13. mar 2012

ja dnes skusam ryzovy nakyp🙂

zuziq
13. mar 2012

Koprova omacka, knedlik a gulicky z meleteho maska 😵

bronia13
13. mar 2012

@rastulka ja tie palacinky 3-2-1 robievam su super len si nechaj cesto zo 30 minut postat vraj sa nebudu lepit, tak mi povedala kamoska....

sima.p
13. mar 2012

@bronia13 to sú aké palacinky, resp. recept 3-2-1?

bambola
13. mar 2012

@manila421 nemohol ti prihoriet cesnak? od toho by to mohlo zhorknut

harper
13. mar 2012

@danielaj dakujem

bronia13
13. mar 2012

@sima.p http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5654 tu su len nechaj cesto postat dobre... potom sa nebudu lepist...

erni
13. mar 2012

@zuziq my budeme mat tiez tento tyzden kôprovku,strasne davno som to nejedla,normalne sa tesim,a tie gulicky budes robit alebo kupovane?lebo teraz maju aj tie svedske v lidli?
@gianni ten stavnaty kolac s cokoladou je najlepsi cokoladovy aky poznam 😵 my ho s detmi volame ,ze Grankovy 🙂

ellit
13. mar 2012

@erni ahoj prosim ta, jedla si tie masove gulky z Lidlu?

irsina83
13. mar 2012

my dmes jednoducho, kuracie rizotko z cerstvej zeleninky a kupila so dnes prvu jarnu zeleninku ako cibulku, papriku, redkovky, rajcinky a tak sme si spravili k nemu aj salatik a polievocku sme dnes dojedli vyvar z nedele 😉

zuziq
13. mar 2012

@erni gulicky su doma robene z mleteho maska. Sme teraz s malym u nasich a mamina si ich vzdy narobi viac, strci do mrazaku a potom ich staci len ohriat a su vynikajuce 😵 ja zvyknem kupovat obcas v Ikei tie kotbular gulicky, tie lidlove som este nejedla 😕

erni
13. mar 2012

@ellit praveze nie,dokonca ani v Ikei som si ich nikdy nedala,ale vraj su dobre,kolegyna to dava muzovi ako rychlu veceru 😀 ...mozno @pingu1 by ti vedela povedat,pisala vyssie,ze ich kupila
@zuziq to dobre padne take zasoby,lebo som rozmyslala,ze ake masko k tej omacke kupim

tinik888
13. mar 2012

baby poradte ako mozem pripravit sysla?-to som odrezala z bravcoveho kare a co snim?dakujem za dobre recepty 😉

ellit
13. mar 2012

@erni tie v IKEA su fantasticke 😀