icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

harper
13. mar 2012

baby nemate nahodou niektora overeny a vyskusany recept na "obliz prst"? ja som ho v minulosti robievala ale sa mi niekam stratil ☹

katkas1
13. mar 2012

dnes polievka zo sucheho hrachu s opecenym chlebikom a langose 🙂

elka74
13. mar 2012

dnes segedín a domáca kysnutá knedľa

vivusika
13. mar 2012

kelová polievka s párkom, granadír a takýto koláčik http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46262, je skutočne fantastický 🙂

martinkatinka
13. mar 2012

@harper keď ho nájdeš, rovno ho sem hoď 😝 som dostala chuť naň 😵

gianni
13. mar 2012

@vivusika ja som robila podobný koláčik,je naozaj fajnový,tiež sa polieva kávou a poleva je z čokolády a smotany ,ale názov má "šťavnatý koláč s čokoládou",asi som ho našla http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24078 dokonca je to to isté len ma zmiatol ten kompót

vivusika
13. mar 2012

@gianni tieto koláče sú fajné šťavnaté, my nemáme radi suché 😀

zuzubabo
13. mar 2012

prosím vás máte nejaké skúsenosti s varením v mikrovlnke v silikónových alebo plastových nádobách?

firstbaby
13. mar 2012

u nas dnes vajickova rascova polievka a sosovicovy privarok so zemiakmi a s klobaskou pre tatina 😉

maartinkaa
13. mar 2012

baby, aka polievka sa hodi ku strapackam s kyslou kapustou???? dumam, dumam a na nic neprichadzam 😅

elka74
13. mar 2012

@maartinkaa napríklad zasmažená s vajíčkom?

firstbaby
13. mar 2012

@maartinkaa ja by som povedala, ze hlavne ziadna tazka, kysla a podobne...mozno vajcova by sa dala 😉

maartinkaa
13. mar 2012

no vidite baby, vajcovka ma ani nenapadla 😀 😀 a myslim, ze sa hodi fakt najlepsie 😉 😉 😉 dakujem,,,,,

mimikett
13. mar 2012

vcera sme mali rybicku so zemiakovym pyre, dnes robim segedin a na veceru bude opat susi - nejako mi zachutilo a mojmu sa tymto tiez veru odvdacim 😉

vivusika
13. mar 2012

@maartinkaa zeleninová zo strúhanej zeleniny?

elka74
13. mar 2012
manila421
13. mar 2012

Ahojte, nemate niekto dobry recept na spenat? Chcem dnes skusit uvaritm ale nie polievku ale privarok.

caly8
13. mar 2012

u nás sa dojedá hovädzie na hríboch s tarhoňou a zeleninová polievočka 🙂

gianni
13. mar 2012

@vivusika hej ved aj my radšej šťavnaté a ja som ho robila v okrúhlej sklenenej forme tak som ho mala vyšší a vyzeral ako torta potom 😉 a tiež sa mi páčia koláče s celým kompótom,teraz posledne som robia napr. s čerešnovým-tiež je to šťavnaté ked že tam ide aj šťava,proste celý kompót-len škoda že viac vypekám pre chlapov bo ja velmi sladké nemôžem a ked som mohla tak som nepiekla 😒

lululka555
13. mar 2012

@rosannar hod prosim recept na to calzone,ako robis? ako prilohu co davas? dakujem

snu
13. mar 2012

dnes perkelt s kolienkami,, a zajtra asi kura v jogurte s kari.. ak stihnem.. ideme s malym do BA k dr. drzte palce nech to tam prezijem.. Ma od narodenie take malinke kozne vyrastky pri usku a ceme mu to dat prec,, a cez tel. povedali ze mozn o aj ambulatne.. tak som v strese, ci mu to urobia.. bojim bojim.. ja taka citlivka,, odpadnem im tam 😀

snu
13. mar 2012

@manila421 kupujem v kauflande spenat,, mrazeny, ochuteny.. ja tam este pridam vajicko a cesnak a je super privarok z neho... neni uplne rozmixovany.. k tomu volske oko.. mnam

daniz
13. mar 2012

dnes kôprovka + zemiačky + hovädzinka s polievky.. 🙂

prahaxx
13. mar 2012

polievka zo vcera mliecna, spagety s morcadelou a budu muffiny, asi bananovo-cokoladove

nelinka0401
13. mar 2012

@daniz jeej kôprovka.no budem musieť aj ja už niekedy spraviť.mňam 🙂

kikatko
13. mar 2012

medová žemlovka a ešte od nedele babkina klasická slepačia polievka

adelaida33
13. mar 2012

kuracia pečeň na cibulke, ryža a uhorkový šalát. dnes bez polievky.

rosannar
13. mar 2012

@lululka555 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5456 tu je receptík ale ja ešte na mäsko dám nastrúhaný údený syr a prílohu nemáme žiadnu max. ešte kečup na vrh ked už papáme 😀

solinkarka
13. mar 2012

@harper ja som ho robila a na mna mooooc sladky 😝

manila421
13. mar 2012

@snu ako myslis vajicko, surove das do toho spenatu?