icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

localoca
17. mar 2012

hrachova polievka,sampiony na paprike s ryzou,iba také rychle🙂

bobinkask
17. mar 2012

@lululka555 napríklad toto:http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12055&user=61360 a zjedol aj muž mám odskúšané 😉

danielaj
17. mar 2012

krásny slnečný dník 😉 , dnes sme mali zeleninovú polievku (mkva, karfiol, hrášok, halušky), zemiakové placky 😉 večer urobím ešte nejaký koláčik, teraz ideme na výlet do prírody, treba využiť teplé počasie 😉

rosannar
17. mar 2012

tak my dneska suchý rohlík 😀 (cez noc sme sa trošku viacej modlili k záchodovej mise) 😀

danielaj
17. mar 2012

@barushkaaam vidím, že dnes sme mali rovnaké chute na tie placky 😉

lussy23
17. mar 2012

@kibuk aj my máme dnes pizzu🙂 Lebo k ná m príde jedna moja kamarátka a ja som sľúbila, že bude pizza🙂
@ciusinka vyzerá to veľmi dobre. A je to taká rýchlovečka, určite skúsime,🙂
Inak zase nam nevyšiel jedálniček. Brat zase odišiel do Žiliny , tak lečo bude aj na zajtra. A Pečené mäso, knedľa a kapusta budú až na ďalší týždeň....
No ja sa nevzdám a budem skúšať dovtedy, kým ten jedálniček nesplníme.

sandy80
17. mar 2012

paradajková polievočka a zemiakové gnoocci šunkovo-smotanovo-brokolicové🙂

eri28
17. mar 2012

rybie prsty, zemiaciky, tatarka len sa zaprasilo 😉

barushkaaam
17. mar 2012

@danielaj ja na hotove placky davam este kyslu smotanu a tak to jem. Videla som to u kucharky v nasej byvalej praci a odvtedy na tento vylepsovak nedam dopustit 😉 😀

cimage
17. mar 2012

ja dnes varim sosovicovu mliecnu polievku a robim ju prvy krat, tak drzte palce. U nas totiz vari moj manzel, ja som u nas na pecenie kolacikov 😉 , ale kedze som na materskej, tak sa asi pomaly do toho varenia pustim, ale velmi pomaly.

simona112
17. mar 2012

@katkas1 Ahoj dnes som robila tú bublaninu a má úspech. Deťom chutila moooc a mne tiež.Manželovi ostalo niečo na plechu tak keď príde z práce ochutná. Ale naozaj je krásne vysoká, nie je moc sladká čo ja môžem, a nerozpadáva sa. Super ďakujem za recept. Budem ju robievať 🙂 a kroketky budú zajtra ku kuriatku 😀

teddynko
17. mar 2012

No, ja som sa dnes nenarobila s obedom - vytiahla som z mrazničky fazuľovú polievku, čo sme pred dvoma týždňami nevládali skonzumovať. Bola výborná, s údeným kolenom z domácej udiarne 😵 a teraz idem upiecť orechovo - jablkový závin z domáceho lístkového cesta - mňam!

bubo1104
17. mar 2012

tak dnes som urobila : pečené zemiačky v rúre s kopou cibule a korenín a klasiku kuracie rezne v trojobale + zavárané uhorky (domáce )

zuul
17. mar 2012

@veve39 podarilo sa ti pecenie fasirok v rure? chutili?

zuul
17. mar 2012

zajtra 10minutova zeleninova polievka z tlakoveho hrnca - u nas ju miluju vsetci a zapekane kuracie s broskynou a syrom a ryza.

danielaj
17. mar 2012

@barushkaaam jááj, veď aj my dávame smotanu, staršia dcéra si dáva kečup, muž tatarku, teda ak máme takéto holé, ako dnes, väčšinou ich mávame plnené s nejakým mäskom 😉

barushkaaam
17. mar 2012

@danielaj tak tu v CR sa zemiakova placka ked je plnena maskom uz nevola bramborak ale cmunda tzn plnena udenym a kyslou kapustou.

zebra41
17. mar 2012

my dnes paradajkova polievka, rybka so zemiakmi

veve39
17. mar 2012

@zuul este som sa k nim nedostala, ,mozno buduci tyzden, sme mimo domu 🙂
a ty si ich skusala robit v rure ?

rastulka
17. mar 2012

Ja som dnes nevarila,boli sme čavargovat v meste 😀
Skolabovala som v Hypernove,30ks vajec 6,99eur 😠

simona112
17. mar 2012

@rastulka no pekná cena a ja som nadávala mužovi keď kúpil v Kauflande za 4,49eur. Ako to čo sa deje? Však za chvílu už ani vajíčka nebudeme kupovať, ale si keď si kúpime, tak budeme rozmýšlať či ich necháme na praženicu pre deti, alebo do pečenia a varenia..Asi začnem chovať slepičky 😀

irsina83
17. mar 2012

@zuul ahoj ako sa ti vydarili fasirky v trube?? dufam ze dobre 😉

irsina83
17. mar 2012

Dnes mali chladene kurcata od Hyzy v akcii za 1,75 za kg, super cena tak som hned kupila 🙂

rastulka
17. mar 2012

@simona112 Aj my nakupujeme v Kauflande,tam sme kupili pred tyzdnom tak isto za 4,49eur,aj to sa mi zdalo privela,ale toto ☹ A aj v Bille mali za 6,89eur 😠 Veru,budeme chovat sliepky a bude aj polievka 😀

simona112
17. mar 2012

@rastulka No však jasné, lebo v tescu sa mi vajíčka nepáčia sú malé a drahé, v kauflande mali pekné velké a pritom aj cena bola super, keď sme chceli kúpiť, tak nemali a potom keď sme išli o pár dní neskôr tak už za takú cenu. No ale keď to tak porovnám, tak sa v tom Kauflande stále oplatia najviac 🙂 I keď budem musieť obrátiť každú korunku aj 4 krát než niečo kúpiť. Sme dopadli 😒

lolko_lenka
17. mar 2012

zajtra budem robiť bryndzové halušky 🙂
a tie vajcaaaa.... no comment... keby aspoň za niečo stáli, ale pri niektorých mám pocit, že to žĺtko ani žlté nie je...

nikita308
17. mar 2012

Zajtra morčací vývar a segedínsky guláš, samozrejme domáca knedľa k tomu... 🙂 pokým nebude hrniec prázdny, dcéru neuvidím (bo bude strčená len v hrnci)... 😀

nanulik
17. mar 2012

u nás zajtra domáce tortily a kuracia čína. a od mamy máme slížikovú polievku

fordikford
17. mar 2012

zajtra domacu kohutiu polievku s rezancami domacimi a dusene mäsko zo zeleninou ryža opekane zemiaky a kompot alebo kapustovo mrkvovy šalat chudak kohut nedal pokoj sliepkam tak skonči v hrnci 🙂 😀