Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
pekne ranko
dnes masove gulky v paradajkovej omacke so zemiakmi alebo knedlikom 🙂
nam zostalo pecene kuriatko s ryzou zo vcera a dnes len prirobim karfiolove placky a zemiaciky 😉 polievocku mame zeleninkovu...
tak dnes som sa rozhodla spraviť slepačiu polievku s rezancami.tá sa už dovára a plnené bravčové rezne s ryžou a nejakým čerstvým šalátom
joooj dnes to bude zemiakovy salat,pecene stehna,pecena krkovicka,udene maso,vyvar,torta,nejake jednohubky...dala som si len lahke ranajky 😀 ideme na oslavu...
dnes mame polievocku ,,nedelnu,, 🙂 a napacovane masko s ryzou 🙂 a poobede veterniky
Dnes krkovička v alobale s cibulou, slaninou, klobasou, paprikou paradajkou, zemiakmi.
Polievka z mrkvy, petržlenu, cesnaku, cibule, poru, čerstvého ružičkového kelu a petržlenovej vňaťky so slepačím bujónom ochutené a domáce rezance(Nie niťovky, môj muž má rád také hrubšie rezance.
A to najlepšie na čo sa najviac teším, je broskyňový koláč. Cesto ako "Bublanina" bez čerešní ale s broskyňami 😀 😀
A k večeri puding alebo krupicová kaša alebo ešte sa uvidí.
ahojte, my dnes hraskovo mrkvickova polievka s krupicovymi oblacikmi a pecena kacica s kapustou a knedlou
my dnes hovädziu polievku a zivansku 🙂
My dnes kuraci vyvar a mala som na plane vysmazany karfiol,ale kedze sa mi rozvaril,robim toto http://varecha.pravda.sk/recepty/karfiolove-pla... so zemiackami 🙂
slepačia polievka s rezancami, morčacie stehno pečené, kyslá kapusta, knedla a ku kávičke šišky od včera 😉
polievka z kuracich drobkov, raznici s varenymi zemiakmi, tatarka podla chuti a pernik z ovsenej muky, s brusnicami a ovsenymi vlockami, asi ho aj polejem cokoladou, este ale musi vychladnut
http://sme.veu.sk/index.php/recepty/hlavny-chod...
pecene kura so zemiakmi ala ciganska 🙂
ideme na pecenu hus
Králičí vývar, králičí perkelt s domácimi haluškami..
zo včera kotlíkový guláš
kuracie prsia na prirodno so sampinonmi a zemiakove pyre....
baby neviete mi poradit ako sa robi taky ten rychly kolac peceny v mikrovlnke? viem ze to tu niekde bolo, len dnes nemam cas studovat to do zadu, lebo chystam hostinu i pre navstevu
dnes si pochutnáme na slepačej polievke s rezancami a na druhé zemiaková kaša, kuracie rezne v troobale a broskyňový kompót 🙂
Ahojte, tak mi dnes skoro ako všetci kuracia polievočka, pečené kuriatko a varené zamiečiky, tatárka poprípade kompót alebo niečo kyselé. Na olovrant máme broskyňovú bublaninku. Mňamka 🙂 a všetkým prajem dobrú chuť 🙂
My dnes vyvar,rezne,zem.kaša a hlavkovy šalat 😀 ako dessertik perniček s jahodami 😎
vynikajúca zeleninová polievočka, bravčové na šampiónoch a zemiačiky k tomu 🙂
tak a my sme dnes mali vývar zo zajačika s domácimi rezancami (dnes ráno som si tak povedala, že ich spravím) a druhé jedlo Krkonošský medveď (recept z relácie Kluci v akci na ČT1). mňamkaaaa 😉
dnes klasika vyvar s rezancami, pecena krkovicka, knedla, dusena kysla kapusta 🙂
@sloto ja mám takýto recept na koláč do mikrovlnkyhttp://www.mimibazar.cz/recept.php?id=125286&us... neviem či je to ten istý 🙂
u nas dnes kuracia polievočka s rezancami,calzone s kuracím maskom,zeleninový šalát so sojovou majonézou a idem vyskúšat recept na muffiny od @veronika1417 dufam ,že sa podaria 😝
dneska stavnate kuracie platky hellmanns+zemiakova kasa+salatik 😉
My sme mali dnes dost netypicky obed na nedelu, malej som spravila duseneho lososa na masle s ryzou a listovym spenatom, my sme mali spagety so smotanovou omackou z udeneho lososa s koprom. A este som piekla zdravy bananovy kolacik.

zajtra klasicka nedela 😉 polievočka vyvar a rezne so zemiakmi 🙂