Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@zklimekova nádhernééééé 😵 😵 😵 😵
ahojte kocky
idem si ku vam po radu co na velkonocny stol nieco netradicne, kolaciky nejake budem piect aj ked este neviem ake 🙂 ale chcela by som aj nieco nove vyskusat, tak ak mate nieco tak sups sem s tym, dakujem
my dnes vajíčkovú polievku španielske vtáčiky s ryžou a malej pangasiusa na masle so zemiakmi
zo vcera sa pojedlo,tak dnes zapekane fasirky so syrom a smotanou, k tomu zemiakova kasa,bude aj na zajtra 😉 😀
dnes mm spravy spagety carbonara 😵 😵 😵 mnaaam uz sa tesimmm 😵
@lencyca Ako robis tie zapekane fasirky?
@ivanajelinek spravim si fasirky,obalim ich v struhanke,potom v rozslahanych vajickach,vyprazim,dam na plech,zalejem nalevom:1l vody,3pl kecupu,3 pl horcice,1pl sojovej omacky,podla chuti sol,korenie.su stavnatejsie,robievam ich dost casto,ked zostane,dam do mrazaka
@lencyca A ten syr a smotana sa tam nedava?
@ivanajelinek ja davam 10dkg eidamu a 1 pochutkovu smotanu uz do fasirky,prepac,som ti to zle napisala 😉
polievka zo vcera a na dnes zeleninove rizoto
@lencyca Jej dakujem. Akurat mam doma mlete mäso a rozmyslam ze co z neho. Vecer urcite urobim 😉 A ako dlho to potom treba piect?
upresnite prosim recept na fasirky 😀 dnes sa na nich chystam 😉 Dakujem
@ivanajelinek ja som to piekla asi40 minut pri 180 c
@nadhera takze:50 dkg ml.bravcoveho masa,1 velku cibulu,2 vajcia,1 kysla smotana,10 dkg eidamu postruhaneho,majoran,sol,korenie,granulovany cesnek-koreniny davam od oka 😉 struhanku na zahustenie,podla potreby,vsetko spolu zmiesat,vyformovat fasirky,obalit v struhanke,v 3 rozsprudlovanych vajickach,vyprazit,dame ich na plech,zalejeme nalevom,upecieme 😉
@lencyca Dakujem. Vecer urcite urobim... 🙂
@ivanajelinek neni zac,daj potom vediet,ci chutili 😉
zeleninové rizoto a jarnú polievku
@bonaquaba niečo ako toto http://dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/clanky/..., len ja to robím od oka všetko, a aj na tri veľké plechy, je to dobré teplé aj studené 😉 tu u nás, v našom kraji to robí snáď každá domácnosť na Veľkú noc 😉
zeleninova polievka a kuraci stroganov s ryzou 🙂
@danielaj mnam vyzera to skvele,to tu teda u nas vobec nepozname, vyskusam to a da sa to robit aj z takeho masa ako je rolka, a este otazocka nakrajas to a das to na stol a das k tomu uhorky alebo co,dakujem urcite to urobim, konecne nieco nove budeme mat a nebudem robit tolko kolacov, dik moc
@eva7780 nech sa páči http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40897
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=9718, ja robím tie, čo som dala prvý link, len tam nie je foto, tak som dala aj druhý link, kde je vidieť ako vyzerajú 😉 a k tej kukle, ja to robím z rolky, nakrájam to, chlebík k tomu, kyslé uhorky, alebo zavárané malé klásky kukuričky, prípadne zaváraná paprika a je to mňam 😉

Vcera bol celodenny vylet,tak varim dnes.kuracie spiziky -kuracie+slaninka na cibulke a sampionoch,k tomu ryza, bananove mufiny