icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nadhera
23. mar 2012

@libka1 si mi pripomenula recept na polievku, ktoru som uz dlho nerobila - vola sa hrckova , tiez krupica ale bez zeleniny. 😉 dalsi tyzden ju isto uvarim.

maxii
23. mar 2012

@zuul
jeeej kohoze to tu vidim po sto rokoch🙂)) ako sa mavas moja?

libka1
23. mar 2012

@nadhera hrckovu som este nerobila, ale skusila by som, co tam ide miesto zeleniny?

nadhera
23. mar 2012

@libka1 musim pohladat medzi svojimi receptikmi /povystrihovane/, na nete vsak aspon toto nasla

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

2 PL masla,2PLhrubej muky,1vajce,1kocka slepaci bujon

POSTUP PŘÍPRAVY

Rozpustit maslo pridat hrubu muku a uprazit.Pridat vajce a este trochu prazit,kym sa nevitvoria hrcky.Potom vsetko zaliat 1 litrom vody pridat rozmrvenu bujonovu kocku a varit 15.minut.

vivusika
23. mar 2012

na večeru som uvarila zemiaky a poliala maslom s opraženou čerstvou pažítkou zo záhrady, kyslé mlieko 🙂 🙂 🙂 aj málo bolo 😝

bobinkask
23. mar 2012

dnes -brokolicová polievka, zapekaný encián, zemiaky a zeleninový miešaný šalát sobota- brokolicová polievka, ministerské kurča a skúsim americký čokokoláč nedela- slepačí vývar, rezne, zemiakový šalát a vymyslím nejaký koláč s pistáciovým krémom 😝

adelaida33
23. mar 2012

ahojte, dnes som toho v kuchyni veľa (na mňa) musela postíhať, lebo môj synček má svoje 1. narodeniny 😵 , a na oslavu prišli babky a dedkovia a ešte zajtra prídu krstní rodičia, tak som im pripravila:
a, šunkovo-salámovo-syrovo-vajíčková misa, k nej b, jarný zeleninový mix (redkvičky, zelená cibuľka, uhorka, cherry paradajky, olivy, paprika a postrúhaná mrkva, c, torta pre oslávenca (moja prvá) a d, zemiakový šalát a vyprážané kuracie rezne v sezame). nestihla som síce všetko pofotiť, ale aspoň niečo:

sloto
23. mar 2012

zajtra asi spravím maďarský guláš s knedlíkom, len polievku zatiaľ neviem akú

kibuk
23. mar 2012

dnes sme mali cestovinku zo zemiackami a omaslickovane 🙂
a zajtra obalovanu a vyprazanu sekanu,zemiaky 🙂

zuzana76
23. mar 2012

@irsina83 aj ja robievam ten Cottage salat, len bez sterilizoanych uhoriek a je vynikajuci

lussy23
23. mar 2012

@adelaida33 krásne a synčekovi všetko najlepšie, veľa zdravíčka

rastulka
24. mar 2012

@adelaida33 šikulka,malemu oslavencovi všetko najlepšie prajeme 😀

rastulka
24. mar 2012

Dobre ranko,dnes zeleninkova polievka s mrveničkou a dukatove buchtičky 😎

snu
24. mar 2012

bre ranko,, dnes rybacie prstiky a pyré..

snu
24. mar 2012

este vas chcem poprosit,, neaky vhodny receptik lahkeho a bezmasiteho jedla,, pojdeme s malym na operaciu a potom ma papat nieco take lahke a bezmasite,, lne ma nenapada nic,, ci mu len zemiacky urobim,, alebo ryzu,, ja neviem,,poradte

simona112
24. mar 2012

@snu no neviem ako ti lúbi cestoviny, lebo moji cestoviny zbožňujú len také holé, bez ničoho, tak skús to, alebo potom len tie zemiaky, ryža, možno nejaká zelenina, alebo polevočka to je také ľahké aj zasýti..skoré uzdravenie

snu
24. mar 2012

@simona112 hej cesstovinky lubi,, len neviem ci sa mu budu dobre papat suche,, ked bude aj vela vela smadny,, ci mu to pojde dole krcikom,, ach jaj,, dakujem

macka23
24. mar 2012

@snu neviem na aku operaciu ide, nasmu robili v oktobri pruh, na dalsi den po OP uz rano mohol vyzivu, banan, na obed dobry vyvar, nic tazke, ale v podsate uz mohol vsetko 🙂 postupne samozrejme, ziadne vysmazane a a tak, ale bol chudak taky vyhladovany, ze skoro zjedol aj mna 😀

adelaida33
24. mar 2012

@lussy23 @rastulka ďakujeme krásne 😵

jajuska1411
24. mar 2012

zapekane spagety

firstbaby
24. mar 2012

my dnes varime kyslu zemiakovu polievku a cestovinky so zeleninovou, tatino je prec, takze bezmasity den 😉

verinka100
24. mar 2012

@nadhera prosim ta, ako sa robia karfiolove placky? Mozes napisat receptik? 🙂

lussy23
24. mar 2012

@snu Držím Vám palčeky, nech operávia dobre dopadne a skoré zotavenie.

My ideme dnes preč, takže nevaríme. @nadhera - aj ja by som poprosila ten receptík na karfiolové placky.

vivusika
24. mar 2012

od včera koložvárska kapusta a upiekla som buchty 🙂

katka251177
24. mar 2012
katka251177
24. mar 2012

A dnes paradajková omáčka s guľkami a knedľou. Papriku my radi nemáme.

snu
24. mar 2012

@lussy23 dakujeme

biancaneve
24. mar 2012

dnes francúzske zemiaky

lululka555
24. mar 2012

my dnes toto,hlavne ,ze je to rychlo http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10858

sloto
24. mar 2012

dajte prosím tip na nejakú rýchlu polievku 🙂