Čo dobré pripravujete s tarhoňou?
Ženy, kuchárky 🙂, čo dobré pripravujete s tarhoňou?
Robím ju zriedkavo, dajte fajn tipy, s mäsom i bez.... ďakujem
Tarhoňový šalát
maso na stave
paradajky tarhona olivac citron sol ale castejsie pouzijem kuskus, je to jednoduchsie
rizoto, zapekanú , šalat
https://varecha.pravda.sk/magazin/ako-ju-nepozn...
dusene maso, alebo hocijake maso s tarhonou a este dost casto robim aj sojove kocky s lečom napriklad.
@ivicatolic hovadzi tokaň
Kuracie prsia , pečienky,ľadvinky
@katica06 poprosím recept
@katica06 ďakujem krásne
@katica06 ďakujem krásne
@parvinka0001 ešte ma napadla pastierska tarhoňa, niekedy ju robíme aj vonku v kotlíku,
Na oleji osmazit nadrobno cibuľu s cesnakom, pridať paradajkový pretlak, tarhonu, krátko premiesat a zalievať postupne vodou. Osoliť, okoreniť, tesne pred tým ako je hotová pridať ešte smotanu a parmezán. Je super krémová .Podávať s navrchu s osmazenou slaninkou alebo halloumi či tofu... Toto mi veľmi chutí 🙂
@ivicatolic obratene rezne. Masko na stave rizototarhonove
Znojemske mi k tomu pasuje najviac.
@ivicatolic Tarhona zmiesana s bryndzou,je to mnamka. Mozes posypat pazitkou a je to vyborna priloha k masu.
Na oleji osmazit nadrobno cibuľu s cesnakom, pridať paradajkový pretlak, tarhonu, krátko premiesat a zalievať postupne vodou. Osoliť, okoreniť, tesne pred tým ako je hotová pridať ešte smotanu a parmezán. Je super krémová .Podávať s navrchu s osmazenou slaninkou alebo halloumi či tofu... Toto mi veľmi chutí 🙂
@beky223 výborne, vyskúšam, takto som to chcela mať podané... ďakujem

@ivicatolic tarhonove rizoto, maso na stave, pecene kura