icon

Čo idete piecť a chystať na sviatky?

4. apr 2023
Strana
z4
tanyag
4. apr 2023

Nič 🤭

hederamonstera
4. apr 2023

Puncak, stratene kura😋😋😋

petamich
4. apr 2023

nic, zakusky som si objednala a v nedelu nam aj mama cosi nabali 🙂

januska12323
4. apr 2023

Chystať nič, možno jeden zákusok.

nikolka1986
4. apr 2023

Vôbec nič, možno po nejakom jednom koláči na pondelok, ale nemienim si tým dodrbkať moju snahu sa konečne zdravo stravovať, na návštevu nejdem tento rok nikam a ani nechcem aby niekto navštevoval nás, potrebujem si dať oddych od ľudí 😇

simsalabim
4. apr 2023

Struhany tvarohovy kolac, lebo k nam pride otec, ktory ho ma rad. Ten upeciem vo stvrtok, ked k nam pride. A na pondelok babovku vo forme zajacika - to zas maju radi deti po hladani velkonocnych vajicok, robievame ju roky. A este majonezovy salat - to ma rad manzel. Inak nic nechystame, Velka noc u nas nie je velkym sviatkom.

alexka89
4. apr 2023

Nič lebo ideme preč k mojim rodičom na vychod

saxana000
4. apr 2023

Piatok a sobota bude ryba.nedela pondelok rezne a vyvar.do krabicky kupim 5-6 zakuskov a vybavene my to nejem a k nam nikto nechodi cela.rodina je na sviatky prec.ale by sa niekto ohlasil listkove cesto mam doma stale aj salam syr klobasu flasu vinka.nieco zbucham do 5 minut.. ziadne prezieranie ani 7 ruhov zakuskov nehrozi.

nafka0483
4. apr 2023

My budeme mat sunku, syrovu roladu, vajicka, zemiakovy salat, chren a cviklu. Upeciem (ak stihnem) linecke v tvare zajacikov.
Necakame navstevy, chystam to pre nas, mame to radi 🙂

ema22270
4. apr 2023

Piekla som v nedelu linecke kolaciky, a makove linecke, ine zakusky som objednala na sobotu. Urobime zemiakovy salat a rezne, dame si domacu klobasu, vajicka, udene masko a chren... v nedelu ideme este na taky velkonocny brunch aj s programom pre deti a zivou hudbou.

evica17
4. apr 2023

Nič, Max muffiny mrkvove,cviklove a špenátové,nech to má farby jari,ale to len tak na zjedenie trochu.

evica17
4. apr 2023

@simsalabim super nápad s hľadaním vajíčok, musím aj ja také vymyslieť,ja tieto šibačky nemám rada

zorkahorka
4. apr 2023

Zktkove rezy, šalát, údené. Tym to hasne. Nejdem to tak prezivat 😀

sarita510
4. apr 2023

Ja ze som je jedina ktora to nechce prezivat :D nastastie som pred porodom cize odmietam prijimat navstevy :D a pre nas sunquickovy a medove rezy ,salat a file

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kris_tin257
4. apr 2023

Nič a nič 😀

gondyo
4. apr 2023

Mrkvové muffiny a rezne..všetko

lienka175
4. apr 2023

Ja mám rada tradície, takže post od mäsa už od štvrtku, vo štvrtok niečo zelené, takze špenátová polievka, v piatok sladký obed. V sobotu budem piecť na večeru veľkonočnú babu s údeným a klobásou. V nedeľu slávnostný obed u rodičov. Piecť idem baranceka, mandľové keksíky a čokoládovú roládu

simsalabim
4. apr 2023

@evica17 ved ani ja 😅 U nas je to asi generacne neznasany sviatok, uz moja prastara mama bola v dedine zaciatkom 20.storocia povazovana za rebelku, ked chlapom zakazovala hadzat jej dcery do potoka a pidobne sa k tomu stavala moja stara mama aj moja mama.
No a u mna doma sa odjakziva hladali vajicka a to uz 2 deti su dospele.

tanyag
4. apr 2023

@elizabet173 u nás to isté 🙂 okrem toho udeného a koláča 🤭

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
doriiis
4. apr 2023

Nič....Velka noc pre mňa nie je žiaden sviatok.Budu to normálne voľné dni,keď si konečne oddychnem

teleskop
4. apr 2023

nic 🙂

otvorena
4. apr 2023

Fuj už teraz som prepchata.🤦čo by som za to dala keby sme išli niekam na výlet..

kik2022
4. apr 2023

Banánovo-kokosovú roládu a niečo slané upečiem.

lenka2710
4. apr 2023

Nič, objednala som koláče, ktoré zoberiem k mame a ideme tam na cele sviatky, ani pominule roky som nič extra nechystala, max nejaký koláč, slimáky z lístkového cesta a syrove nite, toť vsio

banalu
4. apr 2023

NIC 😂 Prave sme sa dohodli s muzom, ze sa tvarime, ze niesme doma. Nasi idu na wellness, svokrovci daleko... takze pre vsetkych ostatnych niesme doma 😂 juchuuuu

ysseba
4. apr 2023

Ja som dostala chuť na metrový koláč, tak ten 🙂

kikavadi
4. apr 2023

Ja budem robiť v sobotu mazanec na nedeľu. To mame na raňajky k udenemu mäsu a vajickam. Inak zo sladkého len linecké a perníčky zdobené (to kvôli deťom, radi zdobia, nech majú radost) a nejaký zákusok jeden, asi Francúzsku karamelovu kocku. Stačí. Teším sa na oddych z práce a chvíle s rodinkou, nechcem stráviť všetok čas v kuchyni.

bucko555
4. apr 2023

Nič neuznávam veľkú noc nikto k nám nechodí mi tiež nikam nie pre mňa hento len že mám dva dni voľna navyše

Strana
z4