icon

Čo jedli vaše deti po operácii mandlí?

brita7777
10. dec 2020

Ahojte, poradite, co Vase deti jedli po operacii mandli ?
Syn ma 4 roky a vcera ho operovali.
Ďakujem za rady 🙂

zabina27
10. dec 2020

nas bol na vybere nosnych, v nemocke povedali, ze jest moze v podstate vsetko, ale moze ho boliet hrdielko, takze by sa lahsie malo prehltat kasovite jedlo. nas si vecer vypytal prazenicu, tusim dalsi den som mu urobila zemiakovu kasu, a potom take jogurty, pudingy, ale to je vsetko sladke a nebavi to jest stale. este polievky bez vacsich kusov, proste makke veci. nech ti aj sam povie, na co by mal chut a uz uvidis

saxana000
10. dec 2020

Mne brali mandle ako 15 rocnej ale 4 rocny uz moze vsetko takze z toho co si pametam to boli prevazne polievky a privarky bez vacsich kuskov aby sa stehy nepotrhali prazenica pudingy krupicne kase zemiakove pyre svieckova s rozmocenou knedlou a masko uplne najemno alebo uvarene zemiaky popucene.postupne aj chlebik ako prilohu bez korky len striedku..urcite vam da aj doktorka nejake pokyny.ale primarne si pametam ze som zila na pudingoch a zmrzline.a pozor ani nic kysele zo zaciatku sa nesmie.

vikusjk
10. dec 2020

@brita7777 sestre vyberali mandle (krcne) az v neskorsom veku, uz bola na strednej, ale odporucali jej hlavne kasovitu stravu, t.j. ziadne kusky, take, co najmenej drazdi, ziadne dzusy a ine kyslaste veci, lebo to drazdi a tiez jedla nanuk kazdy den, ale nie ovocny z drene, ale taky smotanovy mliecny len

lubi40
10. dec 2020

@brita7777 ja som uz bola dospela, ked mi vyberali mandle, ale myslim, ze sa to velmi nelisilo od stravy dietata. Jedla som kasicky, polievky, pudingy ahlavne vela pila. Nastastie ten stav netrva dlho a asi po tyzdni sa uz da zjest aj pyre a pod.

banu01
10. dec 2020

@brita7777 mne dali v nemocnici jogurt a vianocku hned rano po operaci...vraj aby sa chrasty odlupili ...ale bolelo to jest...vtedy bolo chripkove a mne sa to po tyzdni zapalilo a nasadili mi antibiotika mala som 38 teploty...odporucam aby nosila rusko aj doma v tejto situacii

janulienka1103
11. dec 2020

Po nosných nič špeciálne a po krčných zmrzlinu a viac menej také redšie

lusyyy36
11. dec 2020

Ako ja som dostala po operácii hneď suchý rožok ma jedenie a nic viac k tomu

ivanka12311
11. dec 2020

Papala kašovité zeleninove polievky, zemiakovu kašu s meskom omáčkou, cestovinky s omáčkou... veľa piť.. len treba dať pozor aby to nebolo veľmi horúce, štipľavé, kyslé,korenisté aby nezačala ranka krvácať.

brita7777
autor
11. dec 2020

A kedy ste s detmi sli von, po kolkych dnoch ?