Čo jedli vaše deti po operácii mandlí?
Ahojte, poradite, co Vase deti jedli po operacii mandli ?
Syn ma 4 roky a vcera ho operovali.
Ďakujem za rady 🙂
Mne brali mandle ako 15 rocnej ale 4 rocny uz moze vsetko takze z toho co si pametam to boli prevazne polievky a privarky bez vacsich kuskov aby sa stehy nepotrhali prazenica pudingy krupicne kase zemiakove pyre svieckova s rozmocenou knedlou a masko uplne najemno alebo uvarene zemiaky popucene.postupne aj chlebik ako prilohu bez korky len striedku..urcite vam da aj doktorka nejake pokyny.ale primarne si pametam ze som zila na pudingoch a zmrzline.a pozor ani nic kysele zo zaciatku sa nesmie.
@brita7777 sestre vyberali mandle (krcne) az v neskorsom veku, uz bola na strednej, ale odporucali jej hlavne kasovitu stravu, t.j. ziadne kusky, take, co najmenej drazdi, ziadne dzusy a ine kyslaste veci, lebo to drazdi a tiez jedla nanuk kazdy den, ale nie ovocny z drene, ale taky smotanovy mliecny len
Po nosných nič špeciálne a po krčných zmrzlinu a viac menej také redšie
Ako ja som dostala po operácii hneď suchý rožok ma jedenie a nic viac k tomu
Papala kašovité zeleninove polievky, zemiakovu kašu s meskom omáčkou, cestovinky s omáčkou... veľa piť.. len treba dať pozor aby to nebolo veľmi horúce, štipľavé, kyslé,korenisté aby nezačala ranka krvácať.
A kedy ste s detmi sli von, po kolkych dnoch ?

nas bol na vybere nosnych, v nemocke povedali, ze jest moze v podstate vsetko, ale moze ho boliet hrdielko, takze by sa lahsie malo prehltat kasovite jedlo. nas si vecer vypytal prazenicu, tusim dalsi den som mu urobila zemiakovu kasu, a potom take jogurty, pudingy, ale to je vsetko sladke a nebavi to jest stale. este polievky bez vacsich kusov, proste makke veci. nech ti aj sam povie, na co by mal chut a uz uvidis