icon

Čo máte dnes na obed?

nikokolino
12. apr 2024
diewcatqoo
12. apr 2024

Sparglu so zemiakovou kasou a uhorkovym salatom.

vyrovnanaosoba
12. apr 2024

Kolienka, kurča na smotane. Kyslá uhorka. Pre deti
Ja prsia grilované, cuketa, paradajka, mrkva, bataty zapečené na olivovom oleji.

nikolk0
12. apr 2024

Krémová polievka zo stonkoveho zeleru, kuraci perkelt s kolienkami

luccija
12. apr 2024

Hovädzie na hriboch a bulgur
A ja si idem opiect tofu a k tomu grilovanú zeleninu
Karfiolová polievka s haluskami

petka552
12. apr 2024

@nikokolino kelova polievka so zemiakmi a deti cestovinu s tvarohom

ellemell
12. apr 2024

Včera večer som si robila narýchlo do práce len cestoviny s tuniakom, rajčinami a uhorkou 😀 Nič špeciálne, ale zasýti. A hlavné je, že pri tom nemusím stráviť pol dňa v kuchyni, neznášam to 😀

luccija
12. apr 2024

@ellemell to je u nás vždy dobrá voľba, keď sa mi nechce🙂špagety, tuniak, olivy, bazalka , alebo grécky syr

yelena159
12. apr 2024

Kinder Pingui. Dobre som si pochutila.

babatkoo
12. apr 2024

@nikokolino pecena cvikla (cvikla, cibula, cesnak, bylinky, balzamico, feta syr) + kuraci steak na prirodno

ivangeline
12. apr 2024

Tvarohový koláč s višňami ;D

liusa82
12. apr 2024

fučka🙂

malinovka333
12. apr 2024

@diewcatqoo tu sparglu si ako pripravila?

monnci2226
12. apr 2024

@nikolk0 tak ta kremova polievka ma zaujala - v najblizsej dobe veru vyskusam! dakujem za inspiraciu 👍

diewcatqoo
12. apr 2024

@malinovka333 hodim na 3 min do vriacej vody, scedim v sitku, prelejem studenou vodou (zachova si zelenu farbu), chvilu necham v sitku, nech z nej stecie voda a podavam.
Ja sparglu pred varenim este osupem, aspon teda tu spodnu cast. Ale niekto vraj ani nesupe. Uplne easy na pripravu. My sparglu lubime, takze nam k nej nechyba ani ziadna omacka, schrumeme ju aj len tak samotnu bez nicoho 🙂

malinovka333
12. apr 2024

@diewcatqoo aj my lubime sparglu a tiez ju len takto varime .ale rada by som aj iny sposob skusila

zanta3
12. apr 2024

Ja by som tiez chcela vyskusat daco pripravit zo spargle, ale netusim ako 😀 Velakrat aj citam navod, recept, vsetko a aj tak to nakoniec domrvim. 😀

nafka0483
12. apr 2024

Hraskova polievka, linguine s bolognskou omackou

simapett
12. apr 2024

Morcacie prsia na slanine a lesnych hubach s tarhonou.

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
pukina
12. apr 2024

restovanu pecienku s tarhonou

jana_eyre_2
12. apr 2024

Vajíčkovú polievku a lososa s pečenými zemiakmi a čerstvou zeleninou..

jaga18
12. apr 2024

Ja prírodné rezne na šampiňonoch zo včera 🤭 deťom a mužovi som robila lososa s parenou zeleninou, zajtra kotlikovy guláš 😋 v nedeľu niečo zeleninové, asi baklažán s pečeným batatmi

wade
12. apr 2024

stredne velky, jemne nedozrety banan

luccija
12. apr 2024

@zanta3 ja som obalila v schwarzwaldsjej šunke a zaliala besamelom, alebo len smotana na varenie a strúhaný syr k tomu zemiaky, alebo aj nič len tou šunkou obalit