Čo máte dnes na obed?
Kolienka, kurča na smotane. Kyslá uhorka. Pre deti
Ja prsia grilované, cuketa, paradajka, mrkva, bataty zapečené na olivovom oleji.
Krémová polievka zo stonkoveho zeleru, kuraci perkelt s kolienkami
Hovädzie na hriboch a bulgur
A ja si idem opiect tofu a k tomu grilovanú zeleninu
Karfiolová polievka s haluskami
@nikokolino kelova polievka so zemiakmi a deti cestovinu s tvarohom
Včera večer som si robila narýchlo do práce len cestoviny s tuniakom, rajčinami a uhorkou 😀 Nič špeciálne, ale zasýti. A hlavné je, že pri tom nemusím stráviť pol dňa v kuchyni, neznášam to 😀
Kinder Pingui. Dobre som si pochutila.
@nikokolino pecena cvikla (cvikla, cibula, cesnak, bylinky, balzamico, feta syr) + kuraci steak na prirodno
Tvarohový koláč s višňami ;D
fučka🙂
@diewcatqoo tu sparglu si ako pripravila?
@nikolk0 tak ta kremova polievka ma zaujala - v najblizsej dobe veru vyskusam! dakujem za inspiraciu 👍
@malinovka333 hodim na 3 min do vriacej vody, scedim v sitku, prelejem studenou vodou (zachova si zelenu farbu), chvilu necham v sitku, nech z nej stecie voda a podavam.
Ja sparglu pred varenim este osupem, aspon teda tu spodnu cast. Ale niekto vraj ani nesupe. Uplne easy na pripravu. My sparglu lubime, takze nam k nej nechyba ani ziadna omacka, schrumeme ju aj len tak samotnu bez nicoho 🙂
@diewcatqoo aj my lubime sparglu a tiez ju len takto varime .ale rada by som aj iny sposob skusila
Ja by som tiez chcela vyskusat daco pripravit zo spargle, ale netusim ako 😀 Velakrat aj citam navod, recept, vsetko a aj tak to nakoniec domrvim. 😀
Hraskova polievka, linguine s bolognskou omackou
Morcacie prsia na slanine a lesnych hubach s tarhonou.
restovanu pecienku s tarhonou
Vajíčkovú polievku a lososa s pečenými zemiakmi a čerstvou zeleninou..
Ja prírodné rezne na šampiňonoch zo včera 🤭 deťom a mužovi som robila lososa s parenou zeleninou, zajtra kotlikovy guláš 😋 v nedeľu niečo zeleninové, asi baklažán s pečeným batatmi
stredne velky, jemne nedozrety banan

Sparglu so zemiakovou kasou a uhorkovym salatom.