Čo na raňajky?
Ahojte co davate detom na ranajky, maly chce stale prazenicu, alebo parky, sem-tam zje chlieb so syrom.....
@bastilly ...ahojjjjjjjjjjj....vezmes ma do klubu?...aj ja zujem to co ty.....a mne to vobec nevadi..ked nam chuti,tak nam chuti,nie?....
a vy ostatni si pekne hadze gulicky do mlieka... 😀
inac.....mam chut na parkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.......oravske...mnammmmmmmmmmmmm
@estterka a vajce obsahuje všetky vitaminy rozpustne v tukoch - ADEK omega kyseliny a bielkoviny.... Robili pokus s človekom čo jedol 10 vajec denne. Odmerali mu choresterol v krvi - mal ho ukažkovy. Potom mal nariadenu dietu - bezvaječnu - odmerali mu zas hodnotu cholesterolu a cholesterol mal na tej istej urovni ak nie vyšši. PRetože ten cholesterol čo je v žltku zas pomaha spracovať prave to bielko, ktore je zas vhodne pri boji proti cholesterolu
@minewka fakt si neviem predstavit zeby zjedol nejake ovocie, rano s anajeme a domov prichadzame az na obed, potom sme vonka a hocikedy spime aj niekde vonku pri vode, ci pi opekacke, maly to zboznuje, je cely den na nohach , ovocie je len medzi jedlami ako sladkod aj to nechce vzdy , a ja som fakt chcela len nejaku radu presne ako pises nejaky tym na pripravu vajicok ,...ale diki ,ze aspon nieko pochopil🙂
@aaddeelliinnaa jezizi, ved piseme o detoch, ty si este len teraz prisla, ze????
@vejula ....dakujem za obsiahly vyklad o vajicku.... 😀 😀 😀 😀
@vejula ale zrovna v podobe uskvarenej prazenici...no neviem,ja nesmazim dcere stale nic.
a ak sa mi nepaci kupovane hotove musli,nic jednochsie.,ako nakupit bio vlocky,bio semena,bio susene ovocie(alebo si usucit),orechy a pomiesat si svoje. ja pridavam aj rozne napufane cerealii ako quinou,amarant,pseno.
@aaddeelliinnaa to mam rada taketo generalizovanie "a nic nam nieje", jasne tym co nieco je sa liecia, alebo uz nemaju moznost sa ozvat.
ked som bola mala nenosila som prilbu na bicykel a som tu, tak ju nedam ani svojmu dietatu. ten co tu nie je sa samozrejme neozve 🙂 (lebo uz nemoze 😔 )
vidis tu podobnost ? 🙂
tvoje dieta by asi slanina zabila, tak naco to chces vediet, hod sa do temy o nejakej bio a tabulkovej strave , nepotrebujem citat aka som nezodpovedna voci stravovaniu mojho dietata......je rec o 18 mes. dietati, ktore je prikrmovane od 3.mesiaca, !!!
@aaddeelliinnaa piseme o 17mesacnom dietati 🙄
@hajanka ...nie....nerob si starosti...som tu uz dlho... 😉
a my sme neboli detmi?....ci ty si sa narodila v akej dobe,kamennej 😀 ?
uz som to tu pisala vselikde a mnohokrat..cim krmili nas a aki sme v pohode..ludia,ja neviem,fakt sa vam zda generacia dnesnych dospelych ludi zdrava? aj tie alergie co ma kazde druhe dieta su ok a podobne..ved len tak dalej teda. ale ja rada doprajem svojmu dietatu to najlepsie,hlavne teraz,ked najvaic rastie a je to najdolezitejsie. ale ved nech robi kazdy ako chce.
tak baby ja mam tiez dieta ktore dlho odolavalo prvym prikrmom.. sla som na to opatrne zeleninkou, jednodruhovou, od svokry s laskou vypestovanou v cistom lazianskom prostredi.. a aj tak to bolo o lyzicke, dvoch.. ovocko uz slo lepsie, ale s jedlom bojujeme doteraz.. mala je slaby jedak, a ja dakujem za kazdu lyzicku co mi spapa 🙂
tiez neviem co by som jej na ranajky niekedy dala.. jogurty mi prestala papat, ak spapa tak polku kelimku, mlieko mi vypije max pol deci, kakao detto, ale to vypije skor ciste mlieko ako kakao, pecivo spapa len ak je na kost vysusene 😀, max. spapa par kuskov z makovnika.. tak a teraz babo rad, co jej mam dat 😀 😀 .. takze nase ranajky su niekedy fakt bieda, pre nu je potom prvym takym poriadnym jedlom obed pred spanim, co byva polievka, cestoviny (mame aj druhy obed po spani, lebo nespapa mi dva chody , ale aj preto ze nepapa velke objemy, tak radsej castejsie..)
ja jej napr. parok dam, ale je to tak raz do mesiaca, aj to sa snazim kupovat take tie masovejsie viedenske napr, ale kedze ani my moc nie sme parkovy, tak sa ich vela nepreje.. pomazanku ak spravim, tak ju chce natierat ale papat nie.. 😒
ja neviem, ale moja mala je priklad, ze sme mali pomaly a dlllhy start s prikrmamy, sla som podla tabuliek co sa kedy ma zavadzat a aj napriek tomu nemame doma ukazkoveho jedaka aj ked my s mm davame dobry priklad, nie je to o tom, ze ja malu chcem pchat jogurtami a za rohom si zahryzam do mastnej klobasy 😝
@aaddeelliinnaa bavime sa o ranajkach dietata a ty tu pises o sebe o stravovanie
dospeleho.... no comment
@bambola ...joj,joj...to vase mudrovanie....je fakt smiesne..... 😉 ...to pri kazdej potravine robite take halooo?
vsetko sa rozpytvava do detailu....asi sa moc nudite 🙂
a potom to tak s tymi detmi vyzera....pride do skolky...tam deti maju pestru stravu....a dieta je iba par veci na ktore je zvyknute z domu....lebo...toto nepapa,toto tiez nie....toto nepozna....a sladke v zivote nevidelo.

@estterka mi povedz že to neobsahje žiadne konzervanty.....