icon

Čo napečiete na Vianoce tento rok?

8. dec 2024

Ahojte, čo už máte napečené na Vianoce? A prosím, tie, ktoré nemáte nič, lebo je to skoro.... tak sem nepíšte prosím... Ďakujem. Ide mi o nápady a inšpirácie, od stredy mám dovolenku tak chcem niečo suché aspoň napiecť...

Strana
z2
liz_lemon
8. dec 2024

objednat sa da aj z roznych cukrarni, nie len od sukromnych osob a Tesca a pod.

euka210
8. dec 2024

nic, lebo by sme ich aj hned pozrali 🙂 Tak skoro jedine medovniky by som piekla

cukroska
8. dec 2024

Nič. Vždy pečieme pred Vianocami posledný týždeň.

u2jana
9. dec 2024

Cez vikend som robila medovniky, su hned makke. V pohode ich zjeme do vianoc. Tyzden pred vianocami urobim dalsiu varku + marokanky + cokoladove popraskane a stedrak. A hotovo

btus
9. dec 2024

tak viem, že nemám písať - ja nič, ale: ja pečiem na Vianoce 4 koláče: medové rezy ( tie 2x ), štedrák, kokosové rezy a šuhajdy. Z každého nechám tak po 6-10 ks a zvyšok ide k krabiciach do mraziaku. Tieto plastové krabičky obalím ešte asi 4 x do nejakých sáčkov ktoré ešte pelepím, aby sa tam nedostal ten puch z mraziaka. No a potom postupne vyťahujem krabičky, keď treba. V každej je naukladné po pár kusov z každého koláča. Niekedy nám takto vydržia až do februára. Lebo keď už mám bordel v kuchyni, tak len raz. 🙂

samiramis
9. dec 2024

My takú klasiku: linecké, medvedie labky, vanilkové a kokosové rožky, košíčky. Dnes to idem plniť. Ešte budú parížske rožky . Tak po troške.

nelka93
9. dec 2024

Nemám ešte nič, nie je ani čas na to a plánujem až od budúceho týždňa. Plánujem medovníky, lindcke, suhajdy, kokosovu roládu, bounty guľky, crinkles, vanilkové rožky, domino kocky, kokosove loptičky a parížske rožky. Pečiem vo veľkom, pre 4 domacnosti

iamkate
9. dec 2024

Ja plnené, kremove úplne v pohode mrazim a vyťahujem podľa potreby medzi sviatkami, mam ich uložené v plastovej dóze vôbec nestratia na chuti 🙂

radkaradix
9. dec 2024

ja mam medovniky, linecke a crinkles.. a tesne pred vianocami spravim grilaz, kokosove gulky a puncovy

adriena85
9. dec 2024

Dnes medovníčky

janci27
10. dec 2024

Co sa tyka mrazenia vianocnych kolacov, tak ja to tak bezne robim kazdy rok po Vianocach, lebo vzdy nam nejake zostanu. A potom si postupne vytiahneme, ked mame chut na sladke a su stale chutne, bez nejakeho pachu.

Strana
z2