icon

Čo navariť na zajtra? Večná dilema

linki90
1. sep 2022

Ahojte poradite mi čo navariť na zajtra na obed? hlavne nič mäsite ,teraz sme mali dva dni po sebe sviečkovú s knedlou .Niečo rýchle hlavne, mňa už nenapadá nič .Doma mám zemiaky,cestoviny,fazulu,zeleninu ,vajička,šošovicu dake rady vďaka 🙏

0silvia0
1. sep 2022

@linki90 prave som dovarila fazulovu polievku so zeleninou a cesnakovymi slimakmi. A este varim kuraci paprikas s cestovinami.

diewcatqoo
1. sep 2022

Z tychto surovin fazulovu alebo sosovicovu polievku a cestoviny so zeleninou

annamarin
1. sep 2022

Rezance s tvarohom sú za mňa najrýchlejšie. 😄Alebo cestivinovy šalát so zeleninou alebo šalát s kuracím mäsom a vajcom natvrdo.

81anina
1. sep 2022

vcera zaoekane cestoviny so sunkou a zeleninou dojedame dnes a fazulova polievka. Zajtra asi palacinky budu

kvietok2891
1. sep 2022

@linki90 dnes máme kurací perkelt a zajtra idem variť vajíčkovú polievku a ryžový nákyp

bessie12
1. sep 2022

na dnes mame plnenu papriku a paradajkovu omacku z domacich paradajok so zemiakmi alebo knedlou a zajtra urobim asi kuracie prsia plnene syrom, obalene v slanine s ryzou.

roxanna
1. sep 2022

Granadír, francúzske zemiaky, zapekané zemiaky so zeleninou, zemiakové alebo zeleninové placky, šošovicový prívarok s varenými vajíčkom, cestovinový šalát so zeleninou a vajíčkom, omeletu so zemiakmi

nelca84
1. sep 2022

@linki90 sosovicovy/fazulovy privarok, varene zemiaky a vajicko 😋

deti95060810
1. sep 2022

včera - vyprážaný karfiol, zemiaky, uhork. šqalát
dnes - fazuľková kyslá polievka, buchty na pare - orechové, čokoládové
zajtra - langoše
sobota - zemiakové placky, zakysanka

tykat
1. sep 2022

@linki90 napisem ti co som posledne dni varila
- francuzske zemiaky
- losos so zemiakmi a salatom
- kura s ryzou
- hrachova kasa so spekackou
- domaca pizza
- sote v zemiakovej placke
- bryndzove halusky
- bananove lievance
- azijske rezance s kuracim masom
Dalej je v plane
- granadir s uhorkou
- svieckova na smotane
- pirohy zemiakove a lekvarove

tykat
1. sep 2022

@linki90 z toho by u nas boli zeleninove fasirky, zemiakova kasa a salat

brendaa
1. sep 2022

@linki90 polievka fazuľová...., žemlovka, ryzovy nakyp, cestoviny s posypkou makovou, tvarohovou, palacinky

ckocka
1. sep 2022

Paradajková omáčka, mäso bude z polievky, cestoviny.
Večer asi nejako poriešim cuketu, urobím placky a naplním hubami alebo smotanovým syrom.

akinomel
1. sep 2022

@linki90 zemiakový prívarok, varené vajce, chlieb

edien
1. sep 2022

@linki90 ja som robila parádajkovu polievku s bazalkou a vyprážaný syr s varenými zemiakmi. Rychlovka

lasona
1. sep 2022

Robila som hrstkovu polievku a filety z tresky som upiekla na masle spolu s batatmi. Rýchle, ľahké, jednoduché. Zajtra spravím cestovinu s hlavou a možno cesnakovu polievku