icon

Čo papá vaše 9 mesačné dojčené dieťa?

157misicka
28. okt 2011

Ahojte co davate papat takemu 9 mesacnemu babu???nie sme ziaddny alergici ani nic..no uz neviem co mu uvarit..obcas aj kupujem prikrmy..no mam pocit ze opapame stale to iste dokola...dakujem za tipy 😎

Strana
z2
gabuchah
12. dec 2016

@evittam ved to je najlepsie...a ake rastlinne pijete? To nie je rastlinne-ale skusala spm malej vyrobene cerstve kokosove a nechcela ho moc...nakolko stale odsavam,nechce ziadne umele,teraz mozno sunar trocha zabral 🙂

evittam
13. dec 2016

@gabuchah Chlapom najviac chutí mandľové, špaldové s mandľami, špaldové....

gabuchah
13. dec 2016

@evittam to potrebujes na to aj specialny mixer nejaky,ze? No ja keby kazdy den robim mlieko z madli tak to neutiahneme..je to financne nakladne 🙂 ani do raw kolaca ich moc nedavam 🙂 ale je to mnamka

evittam
13. dec 2016

@gabuchah Nie, nepotrebujem špeciálny mixér. Kupujem v bio obchode. Alebo aj v Billa, Tesco,... majú to mandľové....😉

kondaska1
13. dec 2016

ahoj, no moj ako plne kojený v tých 9 mesiacoch nechcel takmer nic, ledva ledva dve-tri lyžicky, rozjedol sa až okolo roka trochu.
doporučujem tuto stranku s receptami, navolis si ake chces jedlo a ake stare je dieta
https://www.receptypredeti.eu/?unonce=9d688c36f...
inak ja som to robila velmi jednoducho uz po tom roku ked vyber nebol taký obmedzeny, vzala som 2-3 zeleninky, sparila alebo uvarila, k tomu bud ryzu, zemiacik, pseno, quinou, kuskus, jacmenne krupky a bud so žltkom alebo maskom, pripadne lusteninu. pekne to mixla alebo popucila a bolo. žiadne velke rozmýslanie, nejak extra vychutit sa to nedalo, takže chutilo to vždy tak naturalne a jedol, nech bola kombinacia hocijaka, oni tie deti nevedia čo ma ako chutit takže ak su hladne zjedia 😀

kondaska1
13. dec 2016

a hlavne stale varim výživne huste polievky bez bujonov, ktoré zavaram s jačmennými krupkami, alebo psenom alebo niečim zdravym a tie ma denno denne na tanieri

samanta600
14. sep 2018

@mucinka1 My mame to iste kazda boze si normálna malý mi zje uplne vsetko nebol ešte ani raz chorý a mamae 8 mesiacov. Puding, krupica atd takze niektoré to moc do detajlu idu podla knihy tabulky

mucinka1
14. sep 2018

@samanta600 Ahoj, mam to chapat tak, ze sa ta pytaju ci si normalna, ze davas dietatu kravske mliecko? Ze sa ta to pytaju ine mamicky? 😁Lebo moj ma uz krasnych 5 rokov a do 4 rokov pil pravidelne mliecko kazdy vecer..... A je v poriadku a nema ziadne alergie 😍😍😍

samanta600
25. okt 2018

Áno že dávam kravské mlieko

Strana
z2