Čo použiť namiesto oleja alebo masti?
Ahojte baby chcem sa Vás ešte raz opýtať čo použijete ak nemáte doma olej alebo masť čo zvyknete vtedy použiť?
@tykat my sme týrané ženy😉áno, keď dám cibuľu na mäso na šťave a to dávam len trocha polku malej šalotky úplne na jemno dcéra pitvala mäso, že prečo na platku mäsa je múka či som to zahustovala nie Zlatko to je cibuľa.Ale vieš čo aj ja som to robila mame pamatam si to.Moja svokra mužovi do 25 r cibuľu a cesnak strúhala nech ho nenájde😉ja ticho závidím, keď som u kamarátky jedia tvarohové slíže a všetci pochvália poďakujú.
Ja som dnes dostala od dcéry vytku, že cestoviny? som si myslela, že budeme mať mäso ja potrebujem bielkoviny tak ma nahnevala a večer si robila mäso.
@luccija oj tak zase u nas sa dakuje aj chvali, muz dnes tanier vylizal 😁 to zas ja nie som tak tyrana, a ja milujem varit tak aby chutilo.
Len teda maju stabilne chute, neznasaju zmeny v zauzivanych jedlach. Ked varim nove tak to vsetci analyzujeme ako to chuti.
A cibulu pod maso uz nekrajam, davam celu, lahsie sa vyberie 😃
@viestta tiez nedavam slaninu, nikdy som zo so slaminou ani nevidela niekoho robit
Pokazené maslo strašne, ale strašne smrdí. To spoznáš určite.

Ovonaj maslo, ked voni v poriadku, kusok ochutnaj, ked je ok, daj na panvicu a ked to nebude smrdiet po roztopeni, tak to bude ok. Ja som dnes robila granadir.