icon

Čo použiť namiesto oleja alebo masti?

beck_y6245
3. jan 2025

Ahojte baby chcem sa Vás ešte raz opýtať čo použijete ak nemáte doma olej alebo masť čo zvyknete vtedy použiť?

Strana
z2
cimage
3. jan 2025

Ovonaj maslo, ked voni v poriadku, kusok ochutnaj, ked je ok, daj na panvicu a ked to nebude smrdiet po roztopeni, tak to bude ok. Ja som dnes robila granadir.

luccija
3. jan 2025

@tykat my sme týrané ženy😉áno, keď dám cibuľu na mäso na šťave a to dávam len trocha polku malej šalotky úplne na jemno dcéra pitvala mäso, že prečo na platku mäsa je múka či som to zahustovala nie Zlatko to je cibuľa.Ale vieš čo aj ja som to robila mame pamatam si to.Moja svokra mužovi do 25 r cibuľu a cesnak strúhala nech ho nenájde😉ja ticho závidím, keď som u kamarátky jedia tvarohové slíže a všetci pochvália poďakujú.
Ja som dnes dostala od dcéry vytku, že cestoviny? som si myslela, že budeme mať mäso ja potrebujem bielkoviny tak ma nahnevala a večer si robila mäso.

tykat
3. jan 2025

@luccija oj tak zase u nas sa dakuje aj chvali, muz dnes tanier vylizal 😁 to zas ja nie som tak tyrana, a ja milujem varit tak aby chutilo.
Len teda maju stabilne chute, neznasaju zmeny v zauzivanych jedlach. Ked varim nove tak to vsetci analyzujeme ako to chuti.
A cibulu pod maso uz nekrajam, davam celu, lahsie sa vyberie 😃

luccija
3. jan 2025

@tykat veď srandujem ..ale mám rada menej náročných stravníkov, ale v podstate som taka istá ja si neviem dať na trhoch cigánsku, lebo je hrubá, neprepecena atď...

earlgrey
3. jan 2025

@tykat Haha 😀 takže nie len deti ale aj muž má fajnový jazýček 😀 máš to teda pestré

tykat
3. jan 2025

@earlgrey vsetci, aj dcera, aj jaaa 😃 ...ale vyhoda ze milujem varit.

tykat
3. jan 2025

@luccija och tak ciganska je tiez kapitola sama o sebe.😃

nevenka
3. jan 2025

@patus_2 ja by som mozno zvrchu, ak je zlte, odrezala a pouzila len vnutro. Tie zoxidovane tuky nechutia dobre.

taktotedanie
3. jan 2025

@viestta tiez nedavam slaninu, nikdy som zo so slaminou ani nevidela niekoho robit

jarmilaj
7. jan 2025

Pokazené maslo strašne, ale strašne smrdí. To spoznáš určite.

Strana
z2