icon

Čo prichystať na narodeniny?

avatar
marikap18
14. apr 2014

O chvilu budem mat okruhle narodeniny a chcem prichystat nieco ine, ako robievam. urcite bude torta, ale vzdy robievam oblozene taniere-studenu misu a ktomu nejaky salat. Chcela by som nieco ine? Poradite?
Dakujem

avatar
barbora59
14. apr 2014

Ahoj no podla toho co mate radi, my napriklad radi grilujeme, takze u nas byva to , alebo lubime sushi , to zvyknem objednavat napriklad. To je jedno co budete mat hlavne nech je dobra partia, vsetko naj🙂

avatar
milota164
14. apr 2014

my robievame viac druhov pomazanok, to ked slavime nieci v zime, v lete sa pripajam k tomu grilovaniu 🙂

avatar
janinah
15. apr 2014

tak na okrúhle si hádam zaslúžiš,aby ťa manžel pozval do reštaurácie na oslavu 😉

avatar
marikap18
autor
16. apr 2014

@janinah s tou restauraciou nie je zly napad, ale momentalne staviame domcek a nemame peniaze nezvys, lebo sme vacsia rodina.sestri s detmi, stareckovci a to by nebolo lacne

avatar
marikap18
autor
16. apr 2014

@milota164 A ako tie pomazanky pripravujes? das na misky a kazdy si natrie aku chce? alebo uz ponatieras popredu? ten napad sa mi paci... a odporucila by si nejake?

avatar
milota164
17. apr 2014

presne tak do misiek , nakrajam chlieb a kazdy natiera 🙂, robievame ninovu , cesnakovu , avokadovu, bryndzovu, vajickovu, oskvarkovu...

avatar
marikap18
autor
18. apr 2014

@milota164 Dakujem za radu 😉

avatar
tajka1986
18. apr 2014

@marikap18 alebo skús napr.toto a zamiešaj si do toho aj tie pomazánky ako radila milota164, vyzerá to pekne nie? 🙂 http://www.mojevarenie.sk/2013/01/chlieb-plneny...

avatar
tajka1986
18. apr 2014
avatar
miriama11
18. apr 2014

Ahoj aj my robime casto pomazanky.tuniakovu ,brindzovu ,cesnakovu,tvarohovu.ale my ich uz natierame dopredu.alebo sme robili sedliacke fondue.bolo to chutne ale trosku neprakticke preto by som to dala do mensich zemly aby mal kazdy svoje.recept najdes na nete.a naposledy sme robili ocka z udenym lososom ,susenou sunkou .inak v lete tiez robime grilovacky alebo gulas🙂

avatar
miriama11
18. apr 2014

@milota164 mozem sa opytat ci vam ta avokadova pomazanka nezhnedne??mam ju rada ale vadi mi ze hned zmeni farbu.

avatar
marikap18
autor
18. apr 2014

@tajka1986 Dakujem za napady.. 😉

avatar
milota164
18. apr 2014

@miriama11 prave to ze ju dam do misky, ona sice zhedne ale len na povrchu a ako si to kazdy natiera tak sa aj premiesa a je to celkom v pohode

avatar
miriama11
18. apr 2014

@milota164 dakujem doma to mam v miske na chlebicky som ju este nedavala.rozmyslala som ze ak by som do nej dala trosku citron ci by nezostala pekne zelena.musim vyskusat

avatar
annag121
21. apr 2014

ahoj, natierky su super napad, ja ich tiez pripravujem takmer pri kazdej prilezitosti. Na okruhle narodeniny je super napad - grilovanie, staci kuracie alebo morcacie maso, sol, korenie, pripadne marinada podal chuti a vyberu, masko uplne staci s chlebom, my opekame k tomu aj chlebik. Ako maskrta u nas bezi puding dolcela premium cokoladovy, nugatovy alebo bourbon vanilka s cucoriedkami, malinami, zmesou lesneho ovocia do misticiek. Zelam peknu oslavu.

avatar
nikawero12
21. apr 2014

@miriama11 my tiež pre návštevy robievame avokádovú pomazánku. Podávame ju na kúskoch opraženej bagety a pokvapkáme pár kvapkami z citrona, celkom sa to hodí. Na vrch ešte pridáme na ozdobu šunku, pokrájanú na malé kúsky.

avatar
miriama11
21. apr 2014

@nikawero12 super vyskusam dakujem 🙂