icon

Čo pripraviť pre priateľa mojej dcéry?

Včera o 18:22

O týždeň k nám príde dcerin priateľ prvý krát. Vraj žiadne veľké zoznamovacky, len "na kávu" a nemám nič chystať. Aj tak mi nedá nič nepripravit. On však na koláče veľmi nieje, a obedovať budú v meste... Čo mám prichystať?

obrazkova
Včera o 18:25

@anonym_autor akože urobila by som to tak, aby to "vyzeralo" ako bežný denný chod...teda napr. nejaký jednoduchý koláč, perník, prip.listkove cesto..niečo na ten spôsob..+kavička. Myslím si, že nič extra pripravovať netreba.

nelca84
Včera o 18:27

@anonym_autor tak sprav niečo slané, keď nie je na kolace

janinah
Včera o 18:29

Preco obedovať v meste? Ved ich pozvi rovno na obed.

autor
Včera o 18:29
@janinah

Preco obedovať v meste? Ved ich pozvi rovno na obed.

@janinah pretože majú nejaké aktivity s kamarátmi ešte, nejakú oslavu či čo, a potom sa zastavia u nás. Dcéra povedala že z toho nechce robiť nejaké haló

anonym_f92fd9
Včera o 18:32

chlebíky, obložená misa - nič veľké,

zeroz
Včera o 18:35

Chlebíčky a nejaká štrúdľa ku káve 🥰

nafka0483
Včera o 18:41

@anonym_autor Brala by som ohlad na to co hovori - ak si nepraje aby sa z toho robilo halo, tak len nieco ku kave - nemusi byt kolac, moze byt pudingovy pohar, akebo co bezne zvyknes robit - syrovy pagac, pizzovy slimak alebo len nejake kupene tycinky alebo taky ten party mix slaneho.
A pripadne do chladnicky zopar chlebickov alebo jednohubiek a ak sa zdrzia dlhsie a bude sa ti zdat vhodne tak vyberies. Ak budu kratko, tak nic a zjes na veceru :D

anonym_244218
Včera o 18:56

@anonym_autor Netreba nič, keď obedovať budú v meste. Tú kávu mu môžeš potom spraviť ak máš.

reanda
Včera o 18:57

najedeny bude a ak nie je na sladke, tak ku kave nic nepotrebuje.. mozes upiect nejaky kolac, ak bude chciet, da si, ak nie, tak si da len tu kavu.. alebo kup nejake pralinky, oriesky.. nemas z toho robit halo, tak ho nerob .. a aspon mas klud

biba_18
Včera o 19:30

ja by som kúpila v lidli 12 makroniek… sú akurát do úst, ku káve zje jednu, dve a bude

anonym_e841ae
Včera o 19:45

Ja by som aspoň upiekla niečo ale keď neje koláče...Hm...🤷🤣 Nejaké malé občerstvenie pagáče alebo niečo podobné