Čo robiť s avokádom a granátovým jablkom?
Ešte som nemala čo z toho robíte?
zjeme ... avokádo dávam na chlebík, robím z neho pomazánku, alebo ho zjem v šaláte, granátové jablko do jogurtu, do šalátu alebo len tak čisté vyjem z misky ...
Avokádo na pomazánku, na cestoviny, prípadne len nakrájať do listového šalátu s vajíčkom na tvrdo nám chutí.
Granátové jablko len tak zjesť, do šalátu , rozmixovať do smootie, ozdoba rôznych dezertov. Dávam si zrniečka aj zamraziť a potom použijem keď treba.
Ochutnaj, ci ti bude vobec chutit
Granatove jablko normalne zjem a z avokada natierku alebo s bananom taky “puding”
@biba_18 a to ma byt mäkké..lebo ešte sú tvrdé
čo konkrétne je tvrdé? veď to treba ošupať ...
Avokádo si len nakrájam na pečivo,
Pecivo, Lucina nátierka, údený losos, avokádo 😄
A granátové jablko ošúpem, a dám deťom namiesto chrumiek k telke 🙈 ja to neznášam.
Ja by som kludne urobila aj avo pomazánku a na to posypala to granátové jablko 😋
@biba_18 to jablko..hej okúpať?
@really8 ako ro is ten puding?
zjest??? avokado normalne zjeme s hocicim, nerobim natierky z neho, iba ho nakrajam a na pecivo, hrianky + sol , zelenina
Grantove jablka nemam rada, ale tak rozoberieme a zjeme... pouziva sa aj ako ozdoba na palacinky, dezerty... kadeco... musis ho olupat, alebo rozlomit/rozkrojit a vybrat zrniecka ruzove z tade - to je jedle. Ved vygoogli, najdes ako na to :DD
Na jedno avokado dva babany, do toho holandske kakao a 2pl smotany na slahanie
@really8 Áno, presne tiež tak robievam a všetko rozmixovať. Ja ešte dochutím medom ak treba.
Je to super
Avokado musi byt makke, inak nema chut. Nechaj ho dozriet niekde na policke, nedavaj do chladnicky. Ked zmakkne, tak si ho natri na chlieb, alebo urob pomazanku. Na nete najdes recept. Skoda, ze u nas vzdy predavaju take kamene a ludia nevedia co robit. Nam to nechutilo, lebo samozrejme nemalo chut, ale v Spanielsku sme sa naucili ako ma vyzerat zrele avokado a ako super chuti aj samotne na pecive.
Granatove jablko sa super rozobera v miske s vodou, a precedis potom. Inak to strieka vsade
Avocado do salatu davam alebo urobim guacamole pomazanku. Ale mas aj avocado, co je len na salaty, taka odroda to je. Na guacamile uz musi byt dozrete a makke. Granatove jablko dam niekedy na rizoto alebo aj na ryzu ku masku. Pozri na youtube ako sa cisti lebo ak si to este nerobila, tak to moze byt komplikovane. Je vela videi co to ukazuju, ako ho ocistit 🙂
no spolu tieto dve ingredience pravdepodobne nevyuzijes, ale mna uz asi ziadny recept neprekvapi 😀
@really8 siky za tip

Z avokáda pomazánku a granátové jablkom si dala buď ako snack alebo nasypem na proteinovú kašu.