icon

Čo s kilom Nutelly?

mareka49
17. apr 2019

Ahojte, dostala som.do daru obrovsku nutelu a nechcem ju nechat len tak stat v spajzi, aby ma lakala..rada by som ju zapracovala do nejaleho kolacika pre sibacov, alebo do dakej dobrotky, len nech ju spapaju ini
😁
Daky overeny receptik?
Dakujeeem

Strana
z2
zuju2
17. apr 2019

@mareka49 Zjesť.

pribinak
17. apr 2019

Lyzica do ruky a ides na to ;)

martinapa
17. apr 2019

Daj sem.

ikissedagirl
17. apr 2019

nutelu jedine sibacom-nepriatelom ;)
https://www.babskeveci.sk/toto-je-to-co-v-skuto...

leniel
17. apr 2019

my robievame nutelové palacinky s banánom... 😇

slnecnica36
17. apr 2019

@mareka49 aj my najradšej s lyžicou alebo na palacinky, alebo upečiem klasicky piskot a nutellu zmiešam s maslom, dám na piskotu a na to vyslahana šľahačka alebo zmiešam nutellu s mascarpone, tiež ľahučký a a jemný krém alebo tento je jednoduchý z lístkového cesta a všetci to zbožňujú, dospelí a aj deti nestihne ani vychladnúť....
@mareka49

emma_932
17. apr 2019

Pridem. Lyzicu si donesiem. 😉🙊😀

66bublinka66
17. apr 2019

@mareka49 nutelove tiramisu neskutočná bomba

aleshka_supermama
17. apr 2019

@slnecnica36 och ja mam už 3 mes dietu a ty dáš sem takéto mnamky 🙈🙏

slnecnica36
17. apr 2019

@aleshka_supermama ja sa veľmi ospravedlňujem, ale náhodou som mala fotky 😁😁

slnecnica36
17. apr 2019

@66bublinka66 no tak sup sem s receptom 😉

dzejsik
17. apr 2019

@mareka49 Kinder Bueno rezy 😉

diewcatqoo
17. apr 2019

@slnecnica36 prosim ta, nevytecie ti odtial ta nutela pri peceni? Ja vzdy ked robim nieco taketo z listkoveho cesta, polka nutely odtial vytecie 🤔

slnecnica36
17. apr 2019

@diewcatqoo nie, robim to často a ešte sa mi to nestalo zatiaľ, tiež som mala obavy, ale ozaj nie. Niekedy sa skôr stane že vytečie taký ako keby sirup z jahôd, ale to len keď nie sú úplne čerstvé ale už trosku prezrete.

zuzanka.zuzu
17. apr 2019

@diewcatqoo to sú fotky z youtube 😉 neviem či všetky, ale aspoň 3 sú z videa.

slnecnica36
17. apr 2019

@zuzanka.zuzu akože moje fotky sú z YouTube?

deedol
17. apr 2019

prosiiiim recepty 🙂

emma_932
17. apr 2019

Inac aj ja mam perfektny recept na nutellovu tortu: rozmixujes 2 balenia kakaovych bebe keksov, zmiesas ich s roztopenym maslom, natlacis na dno tortovej formy. Nad parou das roztopit 200 g mliecnej cokolady, 200 g horkej cokolady, 200 g nutelly, trocha rumu. Vyslahas 6 dcl slahacky, zmiesas s tou roztopenou zmesou a sup do formy. Na jednu noc das tortu do chladnicky a druhy den ju mozes krajat. Je BOZSKA 👌👌👌

ceresnovci
17. apr 2019

Dojdem s 2x 7 dcl flasou a precapujem :D :D

vamajka
18. apr 2019

@mareka49 vyhodit a upiect si nieco zo zdravsich surovin

osky
18. apr 2019

Ak kvaskujes,skus nevestin vrkoc od Naty.
Ale to sa da v podstate urobit i z normalneho kysnuteho cesta-naplnis si tensi dlhy zavin a spmeties do vrkoca.a bud upecies volne alebo vo forme....
Nutellu mozes pouzit do hocijakeho piskotoveho cesta na ochutenie a do hocijakeho kremu.
Mozes nou potierat piskotu i priamo,fantazii sa medze nekladu.

A clovek,kt.ti to kupil asi fakt nema zdravy rozum🙄🙄🙄

julia204
18. apr 2019

https://mnamky-recepty.webnoviny.sk/recipe/nute...
Kysnute cesto sa da nahradiť listkovym, ja robievam z kysnuteho..

nika4816
18. apr 2019

@emma_932 to musí byť iná bomba😍

heyoka
18. apr 2019

@diewcatqoo na fotke vidím, že použila lístkové cesto..ktoré sa rýchlo upečie tak nutella zrejme za tých pár minút v rúre sa neroztečie..aspon ja si tak myslím

minuskad
18. apr 2019

moja mama robila klasice plnenene satocky, z listkoveho cesta. pre sibacov idealne, nic sa nikde nedroli, vedia si to dat niekde do sacka, alebo to vies ty pobalit do celofanu a naaranzovat 🙂

slnecnica36
18. apr 2019

@heyoka presne tak, a keď to dáš na tých 190 stupňov, tak zbytočne tu nutellu netrapis, veď lístkového cesto je hneď hotové. Ako lekvár keď dávam do lístkového, to mi vytečie vždy, ale nutellu ešte nikdy, ani keď robim malé satôcky alebo tak. Len raz som robila z takej tej lacnej napodobeniny nutelly z Kauflandu a ta úplne vytiekla, to by som viac nekúpila

heyoka
18. apr 2019

@mareka49 ja by som upiekla jednoduchý hrnčekový koláč a potrela ho nutelo a posipala kokosom alebo kakaom..poprípade poukladala na vrch nakrájané banány a tak presypala kakaom..

heyoka
18. apr 2019

posypala

heyoka
18. apr 2019

@slnecnica36 ja by som to tiež skúsila a le ja som ešte nerobila s lístkovým cestom..to sa kúpi hotové a rozvaľká ??? Či ako na to...

diewcatqoo
18. apr 2019

@heyoka vidim, ze je to listkove cesto, ved som to aj pisala v predoslom prispevku 🙂 neviem, co robim zle, ale mne vzdy vsetko z listkoveho vytecie.. ci dam dzem, nutelu, tvaroh, jablka.. vsetko okrem orechov vytecie, neviem, co robim zle 🤷‍♀️ a pritom peciem vzdy nieco, aj zlozite veci, ale to jednoduche listkove pecivo sa mi nikdy nevydari 🤔😀

Strana
z2