icon

Čo so syrom?

25. okt 2023

Muž doniesol asi kilo syru v celku, viete mi poradiť co nim ? Vysmazany syr neznasam, ďakujem

avatar
janai1
25. okt 2023

no nastruhať a máš miliardu receptov

avatar
tykat
25. okt 2023

A muž s ním mal aký plán keď ho kupoval?

Možno syrovú roládu, syr sa dá v mikroténovom vrecku do teplej vody a potom sa rozvaľká, naplní a krája.

Alebo nakrájať na kocky, k tomu hrozno, zopár vlašských orechov

avatar
andrea_prestastna
25. okt 2023

Aky syr? Ja vsetko co treba zamrazim a neni problem aj nivu, parmezany,,,

avatar
slavomira236
25. okt 2023

Ja bezne kupujem rozrezem na mensie casti a mam na spagety omacku zapekane cestoviny..

avatar
0silvia0
25. okt 2023

Zalezi aky syr, aidam?

avatar
deti95060810
25. okt 2023

syrová polievka....

avatar
denisah6
Autor odpoveď zmazal
avatar
sjuzi
25. okt 2023

Aj syrová omáčka na cestoviny by sa dala - nastrúhaš, necháš rozpustiť v hrnci s trochou mlieka, okoreníš, ochutíš, napr. cesnakom, vegetou... Prípadne ešte trošku škrobom zahustíš... Naši ešte ľúbia trochu slaninky či smaženej cibuľky navrch 😉

avatar
h2
25. okt 2023

Chýba dôležitá informácia. Aký syr?

avatar
bessie12
25. okt 2023

kilo syra nie je vela. To by som spotrebovala velmi rychlo. Moznosti je vela. Cast je mozne zarmrazit, cast pouzit napr. na cestoviny, chlebicky, urobit syrovu omacku, do mleteho masa, do reznov, toasty alebo inak zapekane pecivo ...
Mam doma ovela viac kg v chladnicke. Mame aj stary syr, mlady syr, platkovy syr, syr typ Niva, cheddar, syr typu camembert, mozzarella a neviem co este. Vzdy sa snazim vsetko zuzitkovat.

autor
25. okt 2023

@h2 tekovsky salámovy neudeny

@tykat môj muž nemá v obchode plány 😀 nato som si už zvykla, len aha nakúpil som ale nemá to ani hlavu ani pätu 😀

Ďakujem všetkým rozhodla som sa pre zapekané syrové cestoviny a z ostatného bud pagace alebo syrové tyčinky 🙂

avatar
pikachu999
25. okt 2023

Francúzske zemiaky so syrom 🫠

avatar
osky
26. okt 2023

Urob syrove mlete rezne.

Mlete mäso, struhany syr-cca tretinu az polovicu z mnozstva mäsa/zalezi,ako velmi mate syr radi/,vajcia/na kilo hmoty 2-3/
Sol,korenie...
Obalit v struhanke a vyprazit ako fasirku...

Alebo to mozes cele dat do vymastenej a struhankou vysypanej formy /napr.na srnci chrbat/a upiect v rure.

Dalej-vela syra sa minie na pizzu,spagetti,....
Akoze.....ved kilo syra vobec ie je vela...