icon

Čo so zvyšným kuracím mäsom?

avatar
lenkaalenka
15. mar 2015

Ahojte k,uracia polievka chutí celej rodine, je to dobré v tomto chrípkovom období, ale mäso z polievky už nechcú jesť. Ako ho pripraviť, aby chutilo?

avatar
nikawero12
15. mar 2015

@lenkaalenka varená kuracina je najlepšia s paradajkovou omáčkou a zemiakovou kašou, mojim doma to takto najviac chutí

avatar
zdenka1975
15. mar 2015

@lenkaalenka napr. aj rizoto

avatar
myleontina
15. mar 2015

@lenkaalenka a co tak pouzit ho na rizoto, alebo ho pomlet , zmiesat s nastruhanou-najemno nakrajanou cibulkou, cesnak rozky v mlieku a urobit z toho fasirky?

avatar
libka1
15. mar 2015

Natierka

avatar
gradula
15. mar 2015

do cestovinoveho salatu

avatar
sardinka333
15. mar 2015

Ja k tomu niekedy dorobím ,,šťavu,, a k tomu zemiaky, ryža a je obed hotový. Alebo perkelt...dobre ti radí aj zdenka - rizoto, posypané syrom, mnam!

avatar
lwhiterose
15. mar 2015

rizoto, nátierka, fašírky, chilli con carne, môžeš ho dať do rôznych prívarkov alebo trošku opiecť a potom spolu s rôznou zeleninou zabaliť do tortilly. ..alebo napr. odložiť do mrazničky, keď potom budeš chcieť niečo rýchle uvariť, budeš mať zásobu 🙂

avatar
siska53
15. mar 2015

@lenkaalenka fasirky,ci masove gulky, take akoby placky....a mozes si to aj namrazit a mas na horsie casy. Vsimla som si ze v skolke robia derom aj nejake masove natierky-mozno najst recept na take volaco.
Ja zas vzdy mam problem co so zvysnou zeleninou. Vacsinou z toho spravim zeleninove halusky ci tiez take zeleninove fasirky.

avatar
macocha
15. mar 2015

U nás sa neujalo skoro nič z menovaného... jediným riešením bolo rozmixovať s trochou vývaru na paštétu.

avatar
jankapo
15. mar 2015

natierka- hodit do mixera masko, maslo,sol, korenie, lyzica horcice a fajne ranajky (deti nechcu, ale my s muzom si dame radi...) 🙂

avatar
prasiatko30
15. mar 2015

Krokety

avatar
atrami
15. mar 2015

U nás nemáme tento problém, ale asi by som robila vývar len zo skeletu bez mäsa a potom do koša kosti.

avatar
henikav
15. mar 2015

Taketo zvyskove masko, hocijake ci uz kuracie ci ine spotrebujem do rizota, ci plnene baklazany, sampinony, ci paradajky, proste hocijaka plnena zelenina, zvyknem obrat a posekat na drobno do polievky, na studeno posekam a zmiesam s tekutym syrom, ci natierkovym maslom a dochutim, zje sa na chlieb 😉

avatar
fra
15. mar 2015

kedysi som ho často pomlela a robila som pirohy- s plnkou z vareneho kuracieho masa, bolo to veľmi chutné, dakujem za pripomenutie, par rokov som na ne celkom zabudla

avatar
molka
15. mar 2015

@fra ako si ochutila mäso? Pirohy boli klasické zo zemiakového cesta?

avatar
fra
15. mar 2015

@molka mala som to z nejakej knihy, bol to tuším židovsky recept, musím pohľadať, už som zabudla...

avatar
molka
15. mar 2015

@fra ak nezabudneš, tak mi daj vedieť. 🙂 Pirohy milujem, ale robím ich len klasicky s bryndzovou plnkou.