Čo uvariť na obed?
Ahojte, už neviem , že čo mam variť . Nejaké tipy?
@belllinka a skus vodu vymeniť za minerálku. Dávam do nich menej mlieka a viac vody, ako je v recepte.
Kuracie na mede a pomarančoch
Ja robievam tieto, uz dlho a vzdy sa vydaria
https://dobruchut.aktuality.sk/recept/25555/vyb...
Brokolicová polievka, k tomu francúzske zemiaky. Zajtra budú lasagne, včera pečená ryba- filety z tresky, s batatmi/zemiakmi. Včera som robila na večeru placky z cottage syra, to bolo mega rýchle a mňam 🙂 a ak rýchle jedlá, tak cestoviny, keď sa mi nechce robiť omáčka, tak na minútku na oleji opražíme cesnak a koreninovú zmes z talianska a do toho uvarenu cestovinu a kvalitný syr
My dnes gulášová polievka ,špenát som zemiakmi a volským okom,zajtra bude slepačí vývar a kuracie steaky s ryžou ,mladými zemiakmi a k tomu polnickovy šalát s balkánskym syrom ..
My mame cestoviny s oaradajkovo-bylinkovou omackou 🤣 od rana sme boli prec, teraz sme prisli tak nemam energiu na vyvaranie.
@anonymes dnes máme niečo ako stroganov s kuracím mäsom. Ryžu.
Zajtra vývar, zapekaný karfiol s brokolicou a zemiakovú kašu.
Bude aj na pondelok. Z mäsa z vývaru urobím na večeru tortily zapekané.
Radi mame granadir
Šošovicovy privarok
Zo zelenej fazuľky privatok
Fazulovu polievku.
Halušky s kapustou, tvarohom
Sladké pirohy vzdy v mrazničke
Aj buchty na pare
Na večeru detskú krupicu s maslom a kakaom.
Cestoviny na rôzne spôsoby
Keď je nas veľa, tak krkovička alebo kare na spôsob obrátených rezňov.
Deti majú radi ryby, pstruha na masle. Staršia lososa
Ja som to vykryla sýtou desiatou (palacinky s ovocím) a máme polievku.. ;D Budeme mať skorú večeru.

@anonymes kuracie prsia na kúsky, anglická slanina, orestujem, pridám cesnak a baby špenát. K tomu buď quinoa, pšeno, kus kus, pohánka - podľa chuti a možnosti. Alebo aj cestovina, je to rýchle.