icon

Čo uvariť na obed?

anonymes
15. mar 2025

Ahojte, už neviem , že čo mam variť . Nejaké tipy?

Strana
z2
akvi
15. mar 2025

@anonymes kuracie prsia na kúsky, anglická slanina, orestujem, pridám cesnak a baby špenát. K tomu buď quinoa, pšeno, kus kus, pohánka - podľa chuti a možnosti. Alebo aj cestovina, je to rýchle.

andreakotesova
15. mar 2025

@belllinka a skus vodu vymeniť za minerálku. Dávam do nich menej mlieka a viac vody, ako je v recepte.

ibrunova
15. mar 2025

Kuracie na mede a pomarančoch

denisa1284
15. mar 2025

Ja robievam tieto, uz dlho a vzdy sa vydaria
https://dobruchut.aktuality.sk/recept/25555/vyb...

nelca84
15. mar 2025

@belllinka neviem, taky je recept, tak to robim uz vela rokov, ale podla mna sa nic nestanes, ak das iba mlieko

belllinka
15. mar 2025

@nelca84 no ved to, ze robievam iba s mliekom, davam pol litra 🙂 tak som len chcela vediet, preco je voda lepsia

drianaa
15. mar 2025

Brokolicová polievka, k tomu francúzske zemiaky. Zajtra budú lasagne, včera pečená ryba- filety z tresky, s batatmi/zemiakmi. Včera som robila na večeru placky z cottage syra, to bolo mega rýchle a mňam 🙂 a ak rýchle jedlá, tak cestoviny, keď sa mi nechce robiť omáčka, tak na minútku na oleji opražíme cesnak a koreninovú zmes z talianska a do toho uvarenu cestovinu a kvalitný syr

deti95060810
15. mar 2025

@belllinka
@belllinka bežne dávam pol dávky vody, pol dávky mlieka.... nevidím žiadny rozdiel.

bejbypd
15. mar 2025

My dnes gulášová polievka ,špenát som zemiakmi a volským okom,zajtra bude slepačí vývar a kuracie steaky s ryžou ,mladými zemiakmi a k tomu polnickovy šalát s balkánskym syrom ..

nynia
15. mar 2025

My mame cestoviny s oaradajkovo-bylinkovou omackou 🤣 od rana sme boli prec, teraz sme prisli tak nemam energiu na vyvaranie.

kavasmliekom
15. mar 2025

@anonymes dnes máme niečo ako stroganov s kuracím mäsom. Ryžu.
Zajtra vývar, zapekaný karfiol s brokolicou a zemiakovú kašu.
Bude aj na pondelok. Z mäsa z vývaru urobím na večeru tortily zapekané.
Radi mame granadir
Šošovicovy privarok
Zo zelenej fazuľky privatok
Fazulovu polievku.
Halušky s kapustou, tvarohom
Sladké pirohy vzdy v mrazničke
Aj buchty na pare
Na večeru detskú krupicu s maslom a kakaom.
Cestoviny na rôzne spôsoby
Keď je nas veľa, tak krkovička alebo kare na spôsob obrátených rezňov.
Deti majú radi ryby, pstruha na masle. Staršia lososa

ivangeline
15. mar 2025

Ja som to vykryla sýtou desiatou (palacinky s ovocím) a máme polievku.. ;D Budeme mať skorú večeru.

ekira1
15. mar 2025

@belllinka dávam vodu so sodastreamu, prídu mi jemnejšie.

simik22
15. mar 2025

@drianaa poprosím recept na tie placky 🙂

drianaa
15. mar 2025

@simik22 dávala som 1 balenie cottage, vajce, k tomu strúhaný syr a múku už len od oka do takej hustejšej konzistencie, cesnak, korenie a trošku soli a asi na lyžici oleja opierka do hneda. Videla som to na instagrame varime.blog , ak si vieš pozrieť

Strana
z2