icon

Čo variť?

kristina410
4. feb 2019

Poraďte mi prosím vás čo variť priateľovi do prace :( už neviem čo vymýšľať keďže tam kde pracuje obedy neposkytujú tak si musí nosiť len z domu.

beky1813
4. feb 2019

Urcite na viac dni a vselijak sote s ryzou, omacky s cestovinou, pecene maso

pininka
4. feb 2019

Hlavne niečo čo sa dá dobre zohrievat a nieje to potom hnus. Mäso na omáčke, Stroganov, guláš, plnená paprika, segedínsky... A tak ďalej. Môj muž keď si nosil do roboty stravu tak som si to vždy vyrátala tak aby som varila pre všetkých a aj on si mohol zobrať. Závisí samozrejme aj od toho čo on chce jesť, či všetko zje.

sims4
4. feb 2019

Nejaké rizoto, voľačo vyprážané možno, rezne a tak. Má si to tam kde dať do chladničky?

kristina410
autor
4. feb 2019

@sims4
@pininka majú..ja mu varím každé ráno. My sme dvaja sami a väčšinou sú to rezne vyprážané ryža zemiaky. Guláš a stále do okolia to isté

janinka007
4. feb 2019

francuyske zemiaky, prívarky kadejaké, fašírky, perkelt, zapekané cestoviny, kapustné strapačky, koložvárska kapusta...ved tolko jedál je na svete

nevludna
4. feb 2019

@kristina410 tortilly, pizza, cestoviny - kopec variacii
sosovica, hrach, fazula - privarok/polievky,
chilli con carne, pecene kura, rezne - obmienaj rozne struhanky (struhanka + bylinky, syr, oriesky)
Ja mam napadov kopec, len vyberaveho muza😄

jancejance
4. feb 2019

@kristina410 ja sa chodím inšpirovať do skupinky Dnes na obed
https://www.modrykonik.sk/group/2000/

simdob
4. feb 2019

ja hľadám po nete recepty kadejaké, lebo už mi tiež dochádzali nápady a je toho kvantum čo sa dá, len mnohé chute a kombinácie som nepoznala dlho 🙂

romiada
4. feb 2019

@kristina410 granadir, tarhoňa s nejakym podusenym masom, lečo, kapustné fliačky

kristina410
autor
4. feb 2019

Ďakujem krásne ste mi pomohli 🙂