icon

Čo variť bez peňazí?

5. apr 2023

Ahojte čo by ste varili a robili raňajky a obed keď nie sú vôbec peniaze. Myslím tak 20 max 30€ na týždeň. 2 dospeli 2 deti

Strana
z8
zuzana76
8. apr 2023

@matabb73 mozno ano, ale ako pisem, nikdy nevieme, komu mozeme pomoct

@miskakyska ja napr myslim aj na celiatikov, ktori by sa ocitli v takejto situacii, ti by sa do tohto rozpoctu vobec nevosli

ysseba
8. apr 2023

@elizabet173 To je pekné od Teba. A ozvala sa Ti autorka do IP?

1fifinka1
8. apr 2023

@zuzana76 s tým sa ale nevojdes do 30€. Tiež som sa snažila všeličo vymyslieť, ale veru jednoduché to nebolo. Tie eura tam naskakovali ako šialene. A minút 7/10€ na jeden deň a čo ďalšie dni?

1fifinka1
8. apr 2023

Lebo to neni len obed, ale aj raňajky, desiata, večera a všetko x4. Výzva riadna.

zuzana76
8. apr 2023

@1fifinka1 ano, toto su len obedy a mozno vecere, viem, ze to naskakuje ako dive, urcite by to nebolo na 5 chodov denne, len na tri, na ranajky nejaka psenova, alebo ovsena kasa so susenymi hrozienkami a mliekom, deti beriem, ze su este asi male, lebo keby to boli take ako moj starsi, ten zje na ranajky aj 9 rohlikov

hsjdudhdbd
5. máj 2023

Tak ako nase babky zili ked nebolo peniazkov… polesniky olejanky.. halusky …. Vsetko z muky vajicok a mlieka

hsjdudhdbd
5. máj 2023

My uz sme taky presmradeny mat pomaly kazdy den meso ale spytajte sa starych ludi ako moja 82rocna babka ktora mi povedala ze maly meso raz za tyzden s to kazdy po kusticku a bodka nebolo ˇˇˇ stale len polesniky halusky narobenu kyslu kapustu v sudku polievka so susenymi hribmi a. Takto zili

jajka257
5. máj 2023

@hsjdudhdbd no neviem. Ú našich bolo mäso každý deň. A ze ich bolo ako hadov.

Strana
z8