Čo variť bez peňazí?
Ahojte čo by ste varili a robili raňajky a obed keď nie sú vôbec peniaze. Myslím tak 20 max 30€ na týždeň. 2 dospeli 2 deti
@elizabet173 To je pekné od Teba. A ozvala sa Ti autorka do IP?
Lebo to neni len obed, ale aj raňajky, desiata, večera a všetko x4. Výzva riadna.
@1fifinka1 ano, toto su len obedy a mozno vecere, viem, ze to naskakuje ako dive, urcite by to nebolo na 5 chodov denne, len na tri, na ranajky nejaka psenova, alebo ovsena kasa so susenymi hrozienkami a mliekom, deti beriem, ze su este asi male, lebo keby to boli take ako moj starsi, ten zje na ranajky aj 9 rohlikov
Tak ako nase babky zili ked nebolo peniazkov… polesniky olejanky.. halusky …. Vsetko z muky vajicok a mlieka
My uz sme taky presmradeny mat pomaly kazdy den meso ale spytajte sa starych ludi ako moja 82rocna babka ktora mi povedala ze maly meso raz za tyzden s to kazdy po kusticku a bodka nebolo ˇˇˇ stale len polesniky halusky narobenu kyslu kapustu v sudku polievka so susenymi hribmi a. Takto zili
@hsjdudhdbd no neviem. Ú našich bolo mäso každý deň. A ze ich bolo ako hadov.

@matabb73 mozno ano, ale ako pisem, nikdy nevieme, komu mozeme pomoct
@miskakyska ja napr myslim aj na celiatikov, ktori by sa ocitli v takejto situacii, ti by sa do tohto rozpoctu vobec nevosli