icon

Čo variť, keď mi z nedele nič nezostalo?

zuzanita1609
13. okt 2025

Dobré ránko. Pri všetkých tých "zaujímavých" témach takto z rána 🤭,ja sa opýtam celkom "suchú" otázku. Čo idete variť,keď z nedele ništ neostalo ?😁 Ďakujem za inšpiráciu 😉☺️.

Strana
z2
t1nusa
13. okt 2025

ja sa dnes chystám na roládu z bravčovej panenky so šampiňonovou plnkou a k tomu bryndzová omáčka a opekané zemiaky ☺️

biba_18
13. okt 2025

nerozumiem otázke. čo znamená že z nedele nič neostalo?

anonym_5f0907
13. okt 2025

vacsinou nejaku cestovinu s omackou nech je zmena oproti masovej nedeli

frzeiovn
13. okt 2025

Ja si zvyknem navariť v sobotu tak pripraviť a viac aby mali aspoň do utorka, potom vymýšľam cestoviny, zemiaky...

melanta
13. okt 2025

Dnes indické kokosové kari s kuracím mäsom a cícerom, zajtra losos s chilli krustou a šalát z pečených zemiakov. Z nedele mi nikdy nič neostane, navyše odjakživa nemám rada ohriate jedlo z predošlého dňa, takže vždy varím čerstvé.

sweet20
13. okt 2025

@zuzanita1609 kuracie nozky so zemiakmi a zeleninova polievka

zuzanita1609
autor
13. okt 2025
@biba_18

nerozumiem otázke. čo znamená že z nedele nič neostalo?

@biba_18 no väčšinou varím tak,že z nedelného obeda ostane aj na pondelok (či kura,či teľacie,či obyčajný guláš, segedín atď). Včera som robila teľacie na smotane,zemiaky. Všetko je fuč a dnes bude asi "ničíky s obzerancami" 😁. Niečo jednoduché,bez mäsa....rozmýšľam nad francúzkymi 🥔🥔,alebo palacinky, či prívarok tekvicový+oko vajco+zemiak,alebo kôprová ma napadla 🤭.

anjelicek26
13. okt 2025

No ved cokolvek ineho 😅 Moji dnes kokosova mliecna ryza a ceresnovy kompot 😂

biba_18
13. okt 2025

aha tak. mne nikdy neostane z nedele 😏 dnes máme fajitas so sójovými mäsom, zajtra šúľance

anonym_5f0907
13. okt 2025
@frzeiovn

Ja si zvyknem navariť v sobotu tak pripraviť a viac aby mali aspoň do utorka, potom vymýšľam cestoviny, zemiaky...

@frzeiovn v utorok dojedate zo soboty ? vsetko aj prilohy?

anonym_5f0907
13. okt 2025
@zuzanita1609

@biba_18 no väčšinou varím tak,že z nedelného obeda ostane aj na pondelok (či kura,či teľacie,či obyčajný guláš, segedín atď). Včera som robila teľacie na smotane,zemiaky. Všetko je fuč a dnes bude asi "ničíky s obzerancami" 😁. Niečo jednoduché,bez mäsa....rozmýšľam nad francúzkymi 🥔🥔,alebo palacinky, či prívarok tekvicový+oko vajco+zemiak,alebo kôprová ma napadla 🤭.

@zuzanita1609 ja robim cestoviny a paradajkovo bazalkovu omacku s olivami a bazalkou a sosovicovu omacku (mne by stacila an ta s vajcom)

zuzanita1609
autor
13. okt 2025
@biba_18

aha tak. mne nikdy neostane z nedele 😏 dnes máme fajitas so sójovými mäsom, zajtra šúľance

@biba_18 šúľky 😋 tie som nemala ani nepamätám, ďakujem ☺️.

luccija
13. okt 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 ja sa dnes teším, že budem do večera sama a ešte som chorá, takže nevarím😆
Ale bezmäsité by som si dala kelovy prívarok a vajíčko, alebo rizoto hribove, bryndzové halusky

oravocka
13. okt 2025

@zuzanita1609 palacinkyy

biba_18
13. okt 2025

a v stredu budem variť shakshuku. tú syn nechce, tak som to nerobila na dnes…

brendaa
13. okt 2025

@zuzanita1609 ja v nedeľu varim viac😁 aj viac chodov, večere majú teplé... vždy ostane na pondelok.

1_silvia
13. okt 2025

@zuzanita1609 rychlovka, losos, zemiaky, grilovane fazulkove lusky

simca06022011
13. okt 2025

hocico.. inak mam aj zo soboty aj nedele zvycajne a vydzi do utorka stredy :D ja dnes mam salat z quinoe.. nieze by som ochkala blahom z toho ale dieta je dieta 🙄 zvysok domacnosti ma perkelt so zemiakmi a vecer asi zbucham pizzu lebo treba nam vela veci dojest takych,a kurat na pizzu :D

cyberk
13. okt 2025

Sice cez tyzden nevarim, ale cez vikend sme mali kuracie srdiecka na smotane s cestovinou 🙂

sense
13. okt 2025

U nás bude roastbeef...

gondyo
13. okt 2025

My sme tieź všetko pojedli,niečo bezmäsité uvažujem..šúľance,párance...mňam

zuzanita1609
autor
13. okt 2025
@brendaa

@zuzanita1609 ja v nedeľu varim viac😁 aj viac chodov, večere majú teplé... vždy ostane na pondelok.

@brendaa akože,bolo toho dosť,počítala som že ostane aj na dnes, no,keď niekto mlstný vyjedá aj večer a hore schodami reči typu"fajné to mäsko Zuzanka" mi to mohlo napadnúť,že zbaští skoro celý pekáč 😁. Dnes budú šúľky s orechami, poliate maslom,ja si urobím s makom.Mamina robila so strúhankou. Ďakujem za inšpirácie všetkým 🤗, koník je fajn,aj na tieto "zbytočnosti".

stellarstar
13. okt 2025

@zuzanita1609 prečo si nepíšeš plán? Aspon na 2 t aby si vedela. Mne ostalo zo soboty fazuľová hustá polievka a ta bude dnes inak keby neostalo som mala špagety bolognese naplánované

gondyo
13. okt 2025

Tiež plánujem aspoň na 5 dní až týždeň,hlavne kvôli nákupom,aby som mala všetky suroviny a nemusela viackrát chodiť do obchodu...

zuzanita1609
autor
13. okt 2025
@stellarstar

@zuzanita1609 prečo si nepíšeš plán? Aspon na 2 t aby si vedela. Mne ostalo zo soboty fazuľová hustá polievka a ta bude dnes inak keby neostalo som mala špagety bolognese naplánované

@stellarstar neplánujem,varím tak,aby sa zjedlo a nevyhadzovalo. Na jednu stranu som rada,že chytilo,na druhú musím rozmýšľať, variť tak,aby sa zbytočne nevyhadzovalo. Nie som kuchárka od ''prírody"(mne stačia vločky a chleba so soľou 🤭), ale vždy sa zjedlo všetko,pri skoro všetkých generáciách v rodine,naučila ma základy,doteraz ma učí,keď niečo neviem,hneď volám domov mame,že aký postup. Negooglim recepty, učím sa od mojej "vyvolenej"☺️.

babababka
13. okt 2025

Granadír,fazuľovica,vajcové kolienka-halušky.

gondyo
13. okt 2025

Granadír...to je nápad...🤔😍

diewcatqoo
13. okt 2025

Kuraci vyvar nam zostal zo vcera. Dnes budem robit pre manzela hrachovu kasu a pre zvysok halusky so syrom.

zuzanita1609
autor
13. okt 2025

Napríklad, uvediem príklad. Segedín. Ja ho už zvyknem robiť so smotanou a vydrží v chladničke najviac tak dva dni. Mama ho stále robí s mliekom a múkou (zátrepok) a ten je chutný (nezošuštaný) aj v komore na zemi 3 a viac dní. Ale zasa opačne,ja som ju naučila do gulášu dávať zostrenú (švábku-zemiaky),ona bola naučená guláš zahusťovať múkou. 😄

kvietok2891
13. okt 2025

@zuzanita1609 bryndzové halušky

Strana
z2