Čo variť na obed?
Ahojte poraďte prosím čo variť?😁co ste mali na obed?
my sme mali špagety a na večeru budem mať rybaciu polievku a muž omeletu s brokolicou, zajtra chilli con carne a synovi na večeru urobím kari lebo chcel a mužovi šalát caprese… a dnes si ešte dám wafle na olovrant. teda, jednu waflu…
@anonym_autor cuketové cestoviny s tuniakom a paradajkami 🫢 pre mňa.
Deti mali tvarohové guľky s pudingom a jahodami.
A na večeru mame paradajkovu polievku s krupami
fasirku v celku v strede s vajickom, patizonovy privarok, varene zemiaky a slivkovy kolac
dnes vajickova polievka, druhe taky vymysleny recept, sote z kuracich vykostenych stehien, cibule, cesnaku, sosovice, fazule a chilli, trochu vina a sójovka + pecene zemiaky v rúre. Zajtra fazulova polievka s udenym kolenom a druhe este netuším - mozno grilovane kuracie stehná so zemiakmi a cviklou - tú teraz jem na kilá
Zeleninová polievka a caprese šalát
Gazdina roka vytiahla na obed z mrazaku vyprazany syr a hranolky 😂😂😂
@muchotrafka298 obcas preco nie 😉
@muchotrafka298 ja mam v mrazničke mrazené halušky, gule slivkové, pirohy, a vždy, keď manžel odíde, týždeň jeme polotovary, lebo sa mi nechce vyvarat 🫣
@muchotrafka298 v to to teple super nápad
My sme robili takú našu domácu Poke misku a na večeru bude asi šalát s hriankami, hrozne je dnes teplo na nejaké napchavacky…ale zasaby to nevyzeralo mega zdravo, tak každý si dal aj 2 moravské koláčiky z trhu a na ranajky ku káve croissant 🙂
Baby moje, ale zajtra sa hecnem 😂😂😂😂😂😂 zeleninova polievka, pecene krumple v trube a fasirky 🤭🤭🤭🤭
@muchotrafka298 joj, my dnes tiež. Ale nie z mrazáku, ale čerstvý obalený syr a veru je také teplo dnes, že polovica z neho išla do mrazáku, lebo manžel mal veľké oči, ale žalúdok už nie 😅
Na zajtra mám na pláne inak segedín s knedľou 🙂
@muchotrafka298 zapínať rúru v tej horúčave nie je najlepší nápad 🤷♀️
@muchotrafka298 zapínať rúru v tej horúčave nie je najlepší nápad 🤷♀️
@biba_18 zapnem klimu predsik v obyvke co je vedla 🤭🤭🤭🤭🤭
Atramentovu polievku a makové hole
@anonym_autor francuzske rezne, zajtra obratene 😂
Včera polotovary, ravioli s ricottou a špenátom s bazalkovo-paradajkovou omáčkou. Večer lievance.
Dnes pečené kuracie nôžky a baby zemiaky v marináde s ryžou. Večer koláčik jablkový.
A zajtra bude bravčový perkelt s kolienkami. Večer krupica a možno čučoriedkové muffiny alebo čučo-citronový koláč, ak sa mi bude chcieť.
@anonym_autor mala som cuketu uvarenu s rajcinami a platky chudeho masa,
vcera kacacie maso a spenat.
Urobila som si smoothie ze jedno avokado, dve uhorky, do mixeru, potom do doho trosku limetky , a kocky ladu.
Robievam salat ze biely jogurt, nakrajany banan, pomaranc, jablko a kakao.
Alebo aj maliny a cucoriedky do toho, a nektarinku.
Atramentovu polievku a makové hole
@anonym_111f87 😲😲😲 ako vyzerá atramentová polievka???
@anonym_autor my máme polievku mix zeleniny rozmixovanej so smotanou a strúhaným syrom. Druhé budú zemiakové placky s kyslou smotanou a cesnakom s pažítkou.

@anonym_autor https://www.modrykonik.sk/group/2000/