Čo variť pre 1,5 ročného chlapčeka?
Co varit?
V roku a pol ma este oddelenu stravu ? Moje deti uz davno jedli to co my samozrejme menej soli 😉
moja od roka jedla to čo my, len akurát som jej odobrala a až potom dochucovala nám, nechcelo sa mi variť 2 druhý jedál
môj malý má 17 mesiacov a varím mu to čo nám akurát odoberiem skorej a nám potom dochutím, jemu len kus solím, rascu mletú a majoránku dávam, červenú papriku sladkú a domáci kečup do niektorých jedál....akurát nič vyprážané a žiadnu udeninu mu zatiaľ nedávam jesť, jedlá s kapustou po troške na ochutnanie 😉
Dakujem pekne
Svoka nebyva ale stara sa,ze mam davatvse ajochucovat..zeked ona mala deti davala vsetko...ked je maly u nej...davamuvse podla seba,vobec nepocuva mna...achjaj
Moj maly ma 15 mesiacov - papa vacsinou to co my - ja nesolim, dosoli si kazdy sam na tanieri podla chuti. Ak robim nieco vyprazane alebo koreniste, malemu uvarim zvlast. Casto robim telacie - kvoli zelezu. Napr naposledy som mu dala 1 telacie steak nakrajany na kocky, troska vody - aby sa to dusilo, pridala som asi 2 PL paradajkoveho pretlaku a troska mletej rasce - spolu s vodou som z toho urobila omacku k tomu masku (masko som v tej omacke aj uvarila). Maly sa zalizoval az za usami. Vyskusaj 😉 a k tomu zemiacky uvarene a hotovo.

Alebo kde najdem vhodne jedla stravu recepty pre 1,5 roc chlapceka....stale mi keca svokra co mam dat aconie..uz je to dost aj na mna....prosim poradi mi niektora maminka ?