icon

Čo všetko okrem mäsa dávate do mrazničky?

25. mar 2021

Dievcence tak ma napadla taka otazka, ze co vsetko okrem mäsa a mrazenych vyrobkov, samozrejme, davate do mraznicky?? okrem peciva (to mi z mraznicky nikdy nechutilo). 😃😃 ja som včera dala syr v celku lebo som mala na plane nieco robit a nakoniec nic z toho a nechcem ho vyhodit tak dufam ze bude ok 😃

Strana
z2
janka95
25. mar 2021

Chlebik, syr, párky, tvaroh, bryndzu, mrazenu zeleninu... varene nikdy nemrazim to by mi doma nezjedli . 🙂

asia83
25. mar 2021

Celú hlávku kapusty podusím ako prílohu ku knedli a rozporcujem do kelimkov, zamrazím. Sviečkovú zvyknem zamraziť (môj muž nerád je jedno jedlo viackrát a skúste sviečkovú urobiť v malom množstve). Párky surové mrazím. Zvyknem si zamraziť aj takú omáčku, ktorú si sama vyrobím vo väčšom množstve a potieram ňou mäso pred pečením. Inak tú sviečkovú mi nezistili, že bola zmrazená, bola na nerozoznanie od čerstvej.

number19
25. mar 2021

vyhodit.... 🙄

hederamonstera
25. mar 2021

@danielinaa take zmrazene hodim 🙂

hederamonstera
26. mar 2021

Inak este mi napadlo, ked som to teraz dala zohriat😁 robime vzdy viacero domacich pizz - upecieme a po vychladnuti dame do mraznicky 🙂 a ked ich opat zohrejem v trube (170C), tak su ako cerstve 🙂

Strana
z2