icon

Dá sa šľahačková plnka zmraziť bez straty kvality?

avatar
frantisska
30. dec 2024

Skúsené cukrárky prosím poraďte. Zvýšila sa mi plnka - šľahačkova smotana+ mascarpone + cukor. Môžem ju dať zmraziť a neskôr použiť? Dočítala som sa na nete že to takto ide s maslovou, ale dá sa to aj so šľahačkovou? Ďakujem

avatar
hyta
30. dec 2024

Určite nie zamraziť.

avatar
rachel36a
30. dec 2024

Nie neda sa zamrazit

avatar
frantisska
autor
30. dec 2024

Ďakujem.

avatar
frantisska
autor
30. dec 2024

@hyta a viete mi poradiť ako dlho vydrží v chladničke?

avatar
marianarem
30. dec 2024

@frantisska Zamrazit zial nie, ale tie 3-4 dni ti vydrzi v chladnicke v pohode. Mne ked takto zvysi, tak si rozmixujem nejake ovocie, napr. jahody, visne, tym si to polejem a super dezert je na svete 🙂 Alebo s gastanovym pyre tiez super.

avatar
andreakotesova
30. dec 2024

Môžeš ju zamrazit. Budeš mať zmrzlinu 😉

avatar
hyta
30. dec 2024

@frantisska Nenechávam dlhšie ako 2-3 dni.

avatar
ina2405
30. dec 2024

@frantisska urob poháre s ovocím

avatar
johanka21
1. jan 2025

@frantisska Určite by som to nezmrazovala. Zapracuj tam vanilkový cukor a trochu práškového cukru, ponamáčaj piškóty do čiernej kávy (bez cukru) a máš "falošné Tiramisu", po ktorom sa budú všetci zalizovať. Ja ho robím aj do pohárov... Je to fakt mňamka. 😉