Deti a jedlo
Tak dnes som pozerala ANO SEFE... a bola som zhrozena..... vyslovene s otvorenymi ustami......
ze co sa deje vo svete... tie deti vobec domace ani za svet..... ze po skole pojdeme na hambaca... :(((((
ale na druhej strane... ako to jedlo vlastne chuti chudak zeny maju vz vzduchu varit :(((
ach jaj....
ja tu uz hlavu chytam ked pomyslim ze moj maly pojde do skoly a tam same burger, hot dog a pizza......
hnus :(((( smutne.... az deprimujuce......
tu v skolach nepoznaju vobec ze domace varene, len vyberu polotovar do rury a sup detom..... :(((((((((
@mamavera hlasim sa k ohrozenemu druhu, ja teda varim, cistim aj zemiaky aj zeleninu, vyvaram polievocky, peciem kolaciky aj 2x do tyzdna, ale stale mam o sebe nizku mienku, lebo poznam zenicky, co aj chlebik si doma pecu. Ja len varim a peciem kolaciky, totiz, moja mala je domajed, velmi jej chuti, co maminka navari 😀
my tiez patrime k tomu "ohrozenemu" druhu co si kuchti doma...kedze ja mam celiakiu aj to tak zostane a manzel mi teda na polotovaroch nevyzije! no u nas zatial viac vari on 😅 no uvidime ked maly pojde do skoly ako to bude so stravou...
no uvidi sa aj vteda ak pojdem do prace ako sa to bude vsetko stihat,,no tiez som za domacu stravu a vseliake tie bufety a smazenky pripustim len vo vynimocnom pripade 😉

maminy, tie, čo doma varíte ste už ohrozeným druhom 😠 Varia sa maximálne špagety a naleje sa na ne kečup, prípadne nasype granko 😝 . Hádam sa niekto nebude prplať s čistením zeleniny a zemiakov....