icon

Dobrá plnka do torty

adka7755
20. jún 2011

baby poraďte mi niekto dobrú tortu pre nášho ocka 🙂 nie veľmi náročnú,lebo pri malom toho veľa nestíham. a nechcem kupovanú..dík.

bianka234
24. máj 2012

ahojte kočky, verím že mi poradíte, občas robievam torty ale skoro stále orechové, lebo sa ich nev ieme nabažiť, takže teraz znova, ale musí trošku aj vyzerať. Čím môžem ozdobiť orech.tortu, marcipán je asi s orechami od veci, vždy dávam čokoládu, ale bude to na príjmanie pre chalana chcem ju trošku zjemniť nech neni taká huuu tmavá.na vrch by som chcela spraviť také tmavá s bledou čokoládou také ťaha nice, neviem ako to mám nazvať, ale nikdy som to nerobila ako sa to robí, alebo dajte tip na niečo iné nech ohúrim svojou šikovnosťou. Ťahanice mám na mysli s paličkou potiahnuť z tmavej do bledej, ak ste niečo také robili alebo videli dajte link, ďakujem

brankooo
26. sep 2012

dobrý den,robí tu niekto dobre torty v okolí starej turej alebo nové mesto nad váhom?dakujem 🙂 🙂

dadka13
9. nov 2012

Maminky - poraďte - manžel priniesol tortu - čokoládovú - úplne mala aj korpus nasiaknutý čokoládou - úplne vláčna - žiadne maslo - no neskutočnááááá. Od vtedy špekulujem, špekulujem - ale nič podobné neviem vymyslieť. Nerobievate niektorá niečo podobné???

evka3231
Odpoveď bola odstránená
lucildka
11. feb 2013

@jarunka111 prosim Ta na jeden puding kolko tej kyslej smotany? 🙂 ... a ake ovocie zvyknes davat k tejto plnke? 🙂 Dakujem

jarunka111
12. feb 2013

@lucildka ahoj, ak robím hustý puding s 1 litra mlieka, tak dám 1-2 smotany. To podľa toho, koľko tej plnky potrebujem, ale pomer je ľubovoľný. Ja si puding viac prisladím, lebo tá kyslá smotana vezme tú sladkosť a potom je to akurát. Ovocie som si teraz obľúbila "lesnú zmes" - v troške vody ju povarím+cca 1 PL solamyl a tým vznikne taký fajný sirup (nie celkom riedky, ani hustý) 🙂

kucierka115
5. apr 2013

http://www.dobre-recepty.sk/vyhladavanie/?s=pln... tu som našla stránku, kde je množstvo receptov na torty...🙂

casperko07
24. jún 2013

poradte mi nejau plnku do torty nie velmi sladku...

sibalka5
28. apr 2014

Kočky, prosím vás vie mi niekto poradiť, kde by som našla recept na dobrú pribináčikovú plnku do torty? Akosi ju tu nikde neviem nájsť. Vopred ďakujem

charluc
4. máj 2014

@jarunka111 mozem poprosit o presnejsi receptik na tu plnku s kyslou smotanou 🙂 a malinky ste davala tam mrazene ?dakujem

jarunka111
4. máj 2014

@charluc naposledy som plnku použila na koláč, na veľký hlboký plech - hustý puding z 1 l mlieka + 2 kyslé smotany (500 g) a ovocie som dala mrazené ... bolo fajné, dúfam, že aj vám bude chutiť 😉

charluc
4. máj 2014

@jarunka111 dakujem krasne za receptik,skusim malej na torticku 🙂

charluc
4. máj 2014

@jarunka111 a puding podla chuti ?ci zl.klas

jarunka111
5. máj 2014

@charluc najčastejšie používam zlatý klas a tiež smotanový je mňam, teda aspoň nám .... 😉

charluc
5. máj 2014

@jarunka111 dakujem urcite skusim 🙂

saska2208
13. máj 2014

ahojte mamicky, chcem sa poradit. prvy krat idem robit piatok rortu pre manzela 😉
predstavu mam taku, ze spodok bude normalne dva korpusy cize piskotovy kolac a ten chcem naplnit nejakou plnkou ovocnou a na vrch chcem spravit dalsi korpus ale kruh tiez dva a naplnit, potom to chcem potret bud lekvarom alebo plnkou, a posypat kokosom zafarbenym na zeleno, ako travicka. poradte mi, mate stakym niecim skusenost, ci sa mam niecomu vyhnut aby som nieco nepokazila, a keby ste mi poradili dve rozne plny, jednu teda do spodneho korpusu a druhu do vrchneho. dakujem pekne

zuzu7899
26. mar 2015

Wau tolko inspiracii dakujem 🙂 🙂

cajca
18. apr 2015
cajca
18. apr 2015
fazulka7
2. okt 2015
Používateľ fazulka7 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od fazulka7.

Ahojte baby. Po novom sa snažím doma piecť, resp. nepiecť. Robím nepečené zákusky a ideálne bez múky a osladím to medom alebo stéviou. Naposledy som robila takýto kakaový s lesným ovocím a na vrchu posypaný kokosom. Ako je vidieť, dosť to chutilo. Recept sa mi nechce vypisovať, ale bol z knihy http://kucharky.cas.sk/nepecene.

rapunshell
9. jún 2016

Ahojte, potrebovala by som poradiť. Známa mi kúpila rainbow pastu na potiahnutie torty, ale nemôžem nájsť ako sa s ňou pracuje. Ako ju vyváľať a pod.
Dakujem za rady.

casperka1980
4. aug 2016

Zienky potrebujem poradit.. Ak dam 2 slahacky a 2 stuzovace a 1 mascarpone bude plnka ok? Ci tam mam dat nieco ine? Z este do slahaciek dam 2 cokolady biele.. To si prpravim den vopred...

kitty88
4. aug 2016

@casperka1980 ahoj, ja som minule robila podobnu plnku, davala som 2x250 ml slahacky, 500 g mascarpone, 2 biele cokolady a cukor podla potreby (mnozstvo na 28 cm formu 2x prekrojenu), stuzovac som nedavala, ani som si slahacku s cokoladou nepripravovala vopred, len som si zvlast vyslahala slahacku, zvlast marcarpone, spojila a postupne pridavala roztopenu coko, samozrejme vychladnutu. Plnka bola vynikajuca.

casperka1980
4. aug 2016

@kitty88 dakujem.. Pomohla si mi.. 🙂

myshalka
13. júl 2017

žienky ja idem dnes piecť pre synčeka.korpus som si už našla, ale týchto plniek je riadne vela..sa bojim ze to pokaslem 🙄
formu mam 25cm.chcem len raz prekrojit a naplnit. bude stacit ta plnka z jedneho van.pudingu a do toho kyslu smotanu jednu alebo viac?
na vrch som totiz objednala taky jedly obrazok traktorika..to tam chcem prilepit medom...
plnka z tohto pudingu je vhodna podla vas aja na potretie dookola alebo je to vhodne len na plnenie? velka vdaka vopred za odpovede 🙂

rainee
24. júl 2020

Ahojte, ja sa chystám robiť pribinacikovu plnku a ide tam aj creme Ole. Moja otázka, do plnky sa to primiesava ako prášok ci to treba zarobiť do pudingu? Tiež som kúpila jedlu oblátku, nebude mokrá keď ju len položím na tortu ci sa zospodu ešte potiera medom. Vďaka.

chellina
24. júl 2020

Ja som robila tuto , bola neskutočne výborná, chutná a jednoduchá ale upravila som ju úplne jednoducho ako holu tortu a na vrch kopu ovocia

https://www.youtube.com/watch?v=ereOYNUGIlo
chellina
24. júl 2020

Len takto jednoducho mne sa tie hole torty pacia a naozaj podla toho videa sa robila skvele

cajca
24. júl 2020

@pattinka ach, so smetolom nie!!! Použi maslo, nie umelinu

pattinka
24. júl 2020

@cajca joj ved sa pozri, aký je to starý príspevok 😝 jasne, ze už takto nerobím. Pred tým to ale nebol smetol ako smetol, ale palmarin extra maslovy na plnky originál. Dávno už pečiem inak 😅