icon

Domáce lokše alebo knedlík

Dnes o 12:19

Dievčatá mate nejaky dobry overeny recept. Na googli je toho tolko, ze clovek nevie do coho ist.

zuzkaa1991
Dnes o 12:26

@anonym_autor ci lokse alebo zemiakový knedlik recept. Je ten isty😁😁.....knedlik je rýchlejší s loksami sa hrajem aj 2hod 😒😒😒(do receptu lokse nejde vajko ;) )

https://recepty.aktuality.sk/recept/6594/domaca...

maca1984
Dnes o 12:28

Ja mám radšej lokše. Ak sa mi s tým chce babrať ( čo sa mi už dlho nechcelo 😂) tak som robila podľa bonvivani ak sa nemýlim.

stellarstar
Dnes o 12:36
mullerova46
Dnes o 13:01

@anonym_autor lokše sú len múka, zemiaky a soľ. Pridávam toľko múky aby sa dali dobre valkat lokše. Ale zemiaky musia byť s predchádzajúceho dňa inak sa neskutočne lepia !

anonym_432a5e
Dnes o 13:07

Lokše su jednoduché, zemiaky, múka, soľ. Zemiaky predvarene, studené.

autor
Dnes o 14:06
@mullerova46

@anonym_autor lokše sú len múka, zemiaky a soľ. Pridávam toľko múky aby sa dali dobre valkat lokše. Ale zemiaky musia byť s predchádzajúceho dňa inak sa neskutočne lepia !

@mullerova46 akoze den vopred uvarene a osupene?

anonym_03b1cf
Dnes o 14:20

@anonym_autor robievame lokše pol na pol zo zemiakov a batátov, sú vynikajúce.

euka210
Dnes o 16:41

@anonym_autor loksa je jednoducha...v supke uvarene a pretlacene zemiaky, trochu soli a hladka muka. To je vsetko.

autor
Dnes o 17:10
@euka210

@anonym_autor loksa je jednoducha...v supke uvarene a pretlacene zemiaky, trochu soli a hladka muka. To je vsetko.

@euka210 a nie su tqzke na stravenie? robite ich na plechu?

mullerova46
Dnes o 18:09
@anonym_autor

@mullerova46 akoze den vopred uvarene a osupene?

@anonym_autor my varíme zemiaky na kašu a tu nechávame do druhého dňa. Ešte som nerobila z varených celých zemiakov

euka210
Dnes o 18:29
@anonym_autor

@euka210 a nie su tqzke na stravenie? robite ich na plechu?

@anonym_autor nie. Peciem bud na klasickej platni alebo na suchej panvici. Trochu popichat vidlickou, lebo sa naduvaju. Po upeceni hned potriet roztopenym maslom.