icon

Fitstream - recenzie

6. jan 2022
Fitstream - recenzie
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
6. jan 2022

@janai1 takze to je len insta reklama 😃 chcela by som nieco do roboty .. co si zoberiem so sebou

danulicek
6. jan 2022

Ja som si ho kupila pod strom. Našla som ho aj na ali a teda uvažovala som, že si ho kupim odtiaľ. Nakoniec som kupila z oficiálnej stránky. Môžem ti napísať, že na pomixovanie ovocia atd je to super vec. Mne napr nieco takéto malé chýbalo, veľký mixer sa mi nikdy nechcelo vyťahovať. Takze ja ho vyuzivam a kúpu nelutujem. Ale nie je to taká topka, ako to prezentujú. Ma problém so susenym ovocím, ananásom, tvrdším ovocím - zasekáva sa a musis ho často pretrepať. Potom už to ide v pohode. Ale myslím, že úplne rovnaku sluzbu urobí ten z ali. Akurát mu chyba nálepka fit stream

mtdk
6. jan 2022

U nás v tom robíme milkshake, jahody mlieko,banán, maliny....tvrdšie to nerozmixuje len rozseká. Používame to často ale ako mixér to je dosť slabé

alzbetkaaa159753
7. jan 2022

Je to dost slabe podla mna. Stale sa mi to zasekava a rozmixuje to dobre len makke ovocie. Na insta to vsetci prezentuju ako nieco uzasne, ale dala by som tomu tak 6/10.

hanulik3
28. mar 2022

Ja som s fitstreamom velmi spokojna, za mna funguje dobre a nemam s nim ziaden problem, dokonca starsi syn si velakrat pred treningom namixuje sam nejaky bananovy sejk. Obcas sa mi na zaciatku ovocie zaseklo, ale naucila som sa ho spravne pouzivat a nemam problem ani s tymto, kedze mi to pani z ich infolinky vysvetlila. Takze ja odporucam a do roboty podla mna super, lebo tam som pojedla vacsinou najviac blbosti, kym som sla pre deti do skoly, takto si spravim aspon smoothicko a nemam mega hlad kym obehneme vsetky kruzky.

kaja55252
8. apr 2022

Ja ho mám a som spokojna. Prijala by som možno trochu väčší objem, ale inak ok. Používam ho takmer denne a zatiaľ bez problémov. 😊

autor
8. apr 2022

@kaja55252 dakujemnpekne uz som si ho objednala 😄

autor
8. apr 2022

@kaja55252 a som spokojna rozmixujem si v nom vsetko 😄

autor
8. apr 2022

Teda skoro vsetko 😄

vaneska2011
30. júl 2022

@kaja55252 Prosim ta napises mi ako spravne ho pouzivat? Zatial som velmi sklamana.Nerozmixuje ani jablko.