Hľadám rady od skúseného pizzéra
Ahojte nájde sa tu nejaký skúsený pizzér/pizzérka? Potrebovala by som s niečím pomôcť, poradiť. Ďakujem
@motogirl699 nenapises rovno aj otazku?
@guudy myslíš ze skúsený pizzer bude verejne písať napr o recepte na cesto?
@guudy myslíš ze skúsený pizzer bude verejne písať napr o recepte na cesto?
@motogirl699 A myslis, ze do sukromnej spravy zrovna Tebe nieco napise? Ved to je jedno, ci to da sem, alebo do sukromnej spravy neznamemu cloveku.
@guudy myslíš ze skúsený pizzer bude verejne písať napr o recepte na cesto?
@motogirl699 o tom Ti nebude pisat nikto, okrem toho da to da lahko nastudovat. Hlavne kazdy ma svoje triky a to neprezradi uz vobec. Ja mam svoje tiez a to sa tomu venujem iba doma, recept som si checkla s Talianmi ( zijem pri IT hranici) a teda to by malo sediet. Ale logicky tam budes mat vela veci okolo, za mna je dolezity typ muky, najlepsie na pizzu zozenies iba priamo v IT, u nas mame okolo 2 velke talianske supermarkety. Tiez nevieme aku mas pec, tiez teplota a technika pecenia je velmi dolezita. Za seba odporucam ist na kurz priamo do Talianska, niekde na vidiek. Tam sa naucis neskutocne veci
Skúsený Pizzaiolo ti to nenapíše ani do správy, ale základ druh múky a dobrá pec
Ja mám recept, iba som potrebovala jednu vec ohľadom neho poradiť. A ohľadom pizza plechov, ktoré sme teraz zmenili
A doplnila by som, že pizziarov, čo robí v podnikoch, má napísané v zmluve, že recept, ktorý mu tam dajú (podľa ktorého pečú) nemôže posúvať ďalej.
S jedným som pracovala, čo robil vo viacerých pizzeriach naraz a vravel, že už mu hrabe z toho, pamätať si, kto má aký recept. Takže si vždy u mňa kontroloval, či robí správne cesto.
Ale ako písali vyššie, radšej napíš konkrétnu otázku a moooožno dostaneš odpoveď.

@motogirl699 nenapises rovno aj otazku?