icon

Je bezpečné konzumovať vychladený kebab na druhý deň?

15. jan 2025

ahojte. objednavali sme si dnes kebab a jeden cely kebab box nam zostal lebo niekto neprisiel. uz nikto z nas ho nemal chut zjest. ked vychladol dala som ho do chladnicky. ale chcem sa spytat ci je bezpecne ak ho zjem zajtra nezohriaty alebo ho mam rovno vyhodit?

monicazbb
15. jan 2025

Prečo by si ho vyhadzovala? Normálne ho zajtra zjec.

januska12323
15. jan 2025

Čo sa mu za noc v chladničke podľa teba stane?

taktotedanie
15. jan 2025

Normalne zjedz

t1nusa
15. jan 2025

vážne sa toto pýtaš? ked si v jeden deň niečo navaríš, vyhadzuješ to na druhý deň?

tundra
15. jan 2025

Ja som raz zjedol grilovane kura z fastfoodu na druhy den a 3 dni pokazeny žaludok.Neviem,ci sa oplati pre 5€ riskovat....

autor
15. jan 2025

@januska12323 skazi sa? neviem take jedla by sa mali zjest hned

autor
15. jan 2025

@tundra ved toto

mandarinka555
15. jan 2025

A na to si ako prišla? Mne keď niečo ostane, na druhý deň si to zohrejem v mikrovlnke a zjem. Ešte nikdy mi nič nebolo...

kitycat
16. jan 2025

Zohriat a zjest. Kludne to vyhod ale skoda penazi a jedla.
Pizzu tiez vyhadzujes? 😀

parvinka0001
16. jan 2025

@kitycat no my stále pizzu vyhadzujeme pokiaľ ju nezjeme čerstvú .

Kebab kľudne si zohrej
@tundra za 5€ asi celý kebab box nebol .

ivanakal
16. jan 2025

To su aké: "take jedlá".. Veď to je normálne mäso namarinované a grilované.. a mala si ho v chladničke. Neviem si predstaviť, že by som to vyhodila. To je zločin. 😀 Aj pizzu normalne jeme na druhý deň, ak zostane, nemám s tým problém.

vevesh
16. jan 2025

Ak tam je majoneza ci jogurt, nemalo by sa to zohrievat (ale da sa tiez ohriat na nejaku mensiu teplotu, aby to nebolo tak studene). Inac tomu nebude nic, ak bol cerstvy kebab.

@tundra tak to kura nebolo cerstve a druhy krat by som tam uz nekupovala. Ak si kupis cerstve maso, jeden den v chladnicke mu neuskodi....

tundra
16. jan 2025

@vevesh môj zaludok znesie vela,ale stalo sa...Mozno stacilo 40.min. co to nebolo v chladnicke pri ceste do prace,neviem...

januska12323
16. jan 2025

@parvinka0001 pizzu kľudne nechám z večera do rána na linke, ráno si zohrejem a ešte sa mi nič nestalo, zas netreba každú potravinu vyhadzovať len tak.

parvinka0001
16. jan 2025

@januska12323 no nám už zohrievana vôbec nechutí

tiezjedna
16. jan 2025

@januska12323 fuj...