icon

Je bezpečné zamraziť fašírky a dusenú bielu kapustu?

21. mar 2025

Môžem zamraziť už upečené fašírky a dusenú bielu kapustu zahustenu zemiakom?

avatar
viestta
21. mar 2025

fasirky bez problemov, kapusta bude po rozmrazeni troachu inej konzistencie, ale bude jedla

avatar
moonlight1210
21. mar 2025

Ano, ale iba raz.
A urcite fasirky znova nachvilu prepiect (aspon v rure pri vyssej teplote) na par minut a kapustu nakratko prevarit. Teda, tak to aspon robim s rozmrazenym hotovym jedlom ja.
Potom sa ale musi skonzumovat podla moznosti este v ten den (preto skladujem jedlo podelene na davky a kusy. Aby som vedela vzdy vybrat len potrebnu davku.).

avatar
la_dolce_vita
21. mar 2025

Fasirky ano, to je v pohode. Kapustu by som vyhodila, zamrazenie jej neprospeje a za par drobnych si uvarim radsej cerstvu.

avatar
btus
21. mar 2025

fašírky robím tak, že urobím veľa, ale upečiem ( ja nevyprážam, pečiem v rúre) len také množstvo, ktoré sa zje. Zvyškok, vlastne ešte surové mäso, dávam zamraziť a potom postupne vyberám. Mám ich už aj obalené v strúhanke. Bežne to takto robím.

avatar
danica2711
21. mar 2025

nebezpečné na tom nie je nič, ale kapusta bude taká "rozblemcaná", ako sa pekne hovorí v ČR

autor
21. mar 2025

Ďakujem všetkým za odpovede, fašírky teda zamrazim