Je bezpečné zamraziť fašírky a dusenú bielu kapustu?
Môžem zamraziť už upečené fašírky a dusenú bielu kapustu zahustenu zemiakom?
Ano, ale iba raz.
A urcite fasirky znova nachvilu prepiect (aspon v rure pri vyssej teplote) na par minut a kapustu nakratko prevarit. Teda, tak to aspon robim s rozmrazenym hotovym jedlom ja.
Potom sa ale musi skonzumovat podla moznosti este v ten den (preto skladujem jedlo podelene na davky a kusy. Aby som vedela vzdy vybrat len potrebnu davku.).
Fasirky ano, to je v pohode. Kapustu by som vyhodila, zamrazenie jej neprospeje a za par drobnych si uvarim radsej cerstvu.
fašírky robím tak, že urobím veľa, ale upečiem ( ja nevyprážam, pečiem v rúre) len také množstvo, ktoré sa zje. Zvyškok, vlastne ešte surové mäso, dávam zamraziť a potom postupne vyberám. Mám ich už aj obalené v strúhanke. Bežne to takto robím.
nebezpečné na tom nie je nič, ale kapusta bude taká "rozblemcaná", ako sa pekne hovorí v ČR
Ďakujem všetkým za odpovede, fašírky teda zamrazim

fasirky bez problemov, kapusta bude po rozmrazeni troachu inej konzistencie, ale bude jedla