icon

Je chutnejšia Lavazza Crema e gusto alebo Lavazza Caffé Crema Classico?

17. dec 2024

Ahojte, mám delonghi kávovar. Vzdy som kupovala Popradsku crema. Teraz chcem skúsiť niečo nové. NIE HORKE.

Je lepšia Lavazza Crema e gusto alebo Lavazza Caffé Crema Classico?

Ďakujem

Je chutnejšia Lavazza Crema e gusto alebo Lavazza Caffé Crema Classico?
kykymora
17. dec 2024

ak si máš vybrať z týchto, tak caffé crema - nie je upražená tak tmavo, nebude taká horká. vidím, že je asi niekde v akcii, ale ak chceš dobrú kávu skús pražiarne. síce si priplatíš pár € (fakt pár 7-8 €) ale rozdiel je poriadny na prvý pohľad keď balíček rozbalíš, vidíš zrná a tá vôňa sa nedá porovnať s kávami zo supermarketu

madeincssr
17. dec 2024

@kykymora to hej, len nie kazdy pije kavu cistu (bez cukru a mlieka) a tym padom...

guudy
17. dec 2024

@madeincssr ja nevypijem uhliky ani s mliekom🤮

kykymora
17. dec 2024

@madeincssr no keď je spálená nedá sa piť nijako, alebo len so sebazaprením, že keď som za to zaplatila tak to vypijem a nevyhodím a nepomôže tomu ani mlieko ani cukor. tiež som sa ulakomila kúpila lavazzu, že isto bude dobrá. Nebola čierna, vypiť sa dala, ale že by som si ju chcela kúpiť znova - to nie.

guudy
17. dec 2024

@kykymora proti horkosti trochu pomoze par zrniek soli, ale nic extra. Ja teda nie som ochotna so sebazapretim pit kavu a pokojne ju necham nedopitu. Resp uz mimo domu nepijem kavu v beznych kaviarnach/rest ;)
Nerobim rozdiely ani pri cestovani. Raz som v Kodani vliezla do kaviarne, ktora sa vraj specializuje na kavu. Hahaha, tak som im ju tak nechala a aj povedala dovod ;)
Esteze palacinky mali famozne😁

madeincssr
17. dec 2024

@guudy cize doma robis lepsiu kavu ako v slusnych kaviarnach? Aky mas kavovar? Za kolko € kupujes 1kg zrnkovej kavy, aku?

guudy
17. dec 2024

@madeincssr Ano, mam Jura kavovar, jeden z top modelov. Uz su novsie modely. Chodi do servisu na pravidelnu udrzbu, cistenie ;)
Kavu, ktoru kupujem, sa ani nepredava na kila, ale v mensich baleniach. Momentalne nasa oblubena od Melody Roastery stoji 1/2 kila 30€.
Kavu si dam len v kaviarni, ktora je sucastou slovenskeho praziara🤪

rozculena
17. dec 2024

ani jedna
https://blogokave.sk/
Lepšia káva nie je až tak drahá,kupujem kilo za cca 23 a bezkofeínovú za 30.
teraz sú rôzne akcie
https://blogokave.sk/predvianocna-bomba-od-alte...

okrem toho na tom blogu si vieš nájsť aj 10% kupón na zľavu

veronika150999
26. dec 2024

@guudy aj my sme tim Jura

janula2511
2. mar 2025

@kykymora akú praziaren myslíš?

kykymora
2. mar 2025

@janula2511 akukolvek, mame ich na Slovensku vela - coffeein, kavoholik, be:cafe, goriffee, zlate zrnko,... pomaly v kazdom meste mas praziaren