Je kuracie mäso prepečené pri 185 stupňoch?
Robila som kuracie prsia v celku.. najskôr som ich nechala zatiahnuť na panvici do zlata a potom som ich dala na 23 minút do rúry ktorá bola predhriata na cca 185 stupňov.

Kuracinu robím asi druhýkrát v živote tak preto sa takto blbo pýtam
A chutilo?
Však to vidíš. Surové mäso vyzerá inak.
Ked si nie si ista, kup si teplomer do masa a meraj vnutornu teplotu v mase. Teraz uz nic, ked nebolo prepecene a nieco v nom bolo rychlo zistis, ale skor sa nic nestalo, lebo nie je ruzove
https://www.pipmaster.cz/fotky86280/tabulka tep...
kvalitne vysušená podrážka 😀
Kuracie nepotrebuje hodiny ako bravčové mäso
Kuracie stačí pár minút na panvici, nepotrebuješ ho pol hodiny sušiť v rúre
Suche jak podrazka :D
Ved kuraciemu prsu staci par minut na panvici, nieto v trube 180+ stupnov
Je spravené, až prepecene, je suché
To je už presušene kura. Kuracinu stačí kratšie piecť,ako trebárs take bravčové stehno,či krkovičku
Kuracie robím len na panvici, toto je totálne vysušené
To ti aj chutilo? 😳
Brutálne si ho vysušila ako ti tu už baby napísali. Môj muž by toto ani nezjedol.
