icon

Je kuracie mäso prepečené pri 185 stupňoch?

10. jún 2025

Robila som kuracie prsia v celku.. najskôr som ich nechala zatiahnuť na panvici do zlata a potom som ich dala na 23 minút do rúry ktorá bola predhriata na cca 185 stupňov.

autor
10. jún 2025
autor
10. jún 2025

Kuracinu robím asi druhýkrát v živote tak preto sa takto blbo pýtam

avatar
stellarstar
10. jún 2025

A chutilo?

autor
10. jún 2025
@stellarstar

A chutilo?

@stellarstar no mám obavy či nebolo malo prepecene

avatar
januska12323
10. jún 2025

Však to vidíš. Surové mäso vyzerá inak.

avatar
viestta
10. jún 2025

Ked si nie si ista, kup si teplomer do masa a meraj vnutornu teplotu v mase. Teraz uz nic, ked nebolo prepecene a nieco v nom bolo rychlo zistis, ale skor sa nic nestalo, lebo nie je ruzove
https://www.pipmaster.cz/fotky86280/tabulka tep...

avatar
janai1
10. jún 2025

kvalitne vysušená podrážka 😀

autor
10. jún 2025
@janai1

kvalitne vysušená podrážka 😀

@janai1 to ako myslíš?

avatar
stellarstar
10. jún 2025

Kuracie nepotrebuje hodiny ako bravčové mäso

avatar
rachel36a
10. jún 2025

Kuracie stačí pár minút na panvici, nepotrebuješ ho pol hodiny sušiť v rúre

avatar
crazy_cat_lady
10. jún 2025

Suche jak podrazka :D

avatar
vanilkovazmrzka
10. jún 2025

Ved kuraciemu prsu staci par minut na panvici, nieto v trube 180+ stupnov

avatar
lucia13022023
10. jún 2025

Je spravené, až prepecene, je suché

avatar
jaskolka
10. jún 2025

To je už presušene kura. Kuracinu stačí kratšie piecť,ako trebárs take bravčové stehno,či krkovičku

avatar
nelka93
11. jún 2025

Kuracie robím len na panvici, toto je totálne vysušené

avatar
veronikaszabova
11. jún 2025

To ti aj chutilo? 😳

avatar
weleda123
11. jún 2025

Brutálne si ho vysušila ako ti tu už baby napísali. Môj muž by toto ani nezjedol.