Je pečivo z malých pekární lepšie ako z veľkých reťazcov?
Nakupeje pečivo v tých malých pekárničkach? Myslíte si že je to pečivo slané sladké zdravšie poctivejšie pripravené než pečivo v Lidl/Kaufland?
@anonym_autor si pozri niekedy aký zostane mastný sáčok.Je to polotovar s výživovou hodnotou nula.Predavaju ich mrazené v Kauflande a môžeš si ich upiecť doma
Beriem len v pekárni kde ho priamo vyrábajú
Podla toho, kde to vyrabaju, ak si sami, tak je urcite lepsie, ale naj je domace, vies co tam das a kolko
@anonym_autor kupujem v pekárni s rodinnou tradíciou, produkty sa nedajú porovnať s reťazcami
Povodny nazov bol zmeneny.Autorka sa pytala na Minit tie male pekarne. Jasne ze pecivo z klasickej pekarne je lepsie ako dopekance z retazcov alebo Minit.
@anonym_autor kedysi som si myslela, ze je, ale dnes už si to nemyslím, ani v tej pekárni už nenakupujem. Chlieb, rožky, koláče, makovky občas upečiem, ináč kúpim tam, kde práve som
Povodny nazov bol zmeneny.Autorka sa pytala na Minit tie male pekarne. Jasne ze pecivo z klasickej pekarne je lepsie ako dopekance z retazcov alebo Minit.
@muchotrafka298 jasne to až tak úplne nie je, lebo človek netuší kde nakupuje suroviny kazdy jeden súkromný pekár a ako s nimi pracuje
@muchotrafka298 jasne to až tak úplne nie je, lebo človek netuší kde nakupuje suroviny kazdy jeden súkromný pekár a ako s nimi pracuje
@domak2 to mas pravdu, lebo toto naozaj nevies. Ale za mna je urcite lepsie upecene klasicke pecivo a vybrate z mrazaku a upecene za 5 minut.
@domak2 to mas pravdu, lebo toto naozaj nevies. Ale za mna je urcite lepsie upecene klasicke pecivo a vybrate z mrazaku a upecene za 5 minut.
@muchotrafka298 ono ak je to kvalitne hlboko zmrazené pečivo tak si myslím, že je to porovnateľné, ale realisticky vo veľkých reťazcoch nejaku veľkú kvalitu asi moc neočakávam.
V obchodoch sú väčšinou mrazené polotovary ktoré iba dopecu a v pekarnach sa v noci spraví ráno predáva ale či je to zdravšie neviem .Robila som to veľa rokov a veľa druhov pečiva bolo z prášku
@anonym_autor co sa mysli malou pekarnou? V Ba mame Stareho otca, Yeme, Kruh, Bloombakery a vsetko pecivo (chleba, rozky, sladke/slane maskrty) su neporovnatelne lepsie. Ak myslis minit, tak to je dopekany fastfood ako kazdy iny.
@anonym_autor co sa mysli malou pekarnou? V Ba mame Stareho otca, Yeme, Kruh, Bloombakery a vsetko pecivo (chleba, rozky, sladke/slane maskrty) su neporovnatelne lepsie. Ak myslis minit, tak to je dopekany fastfood ako kazdy iny.
@princezna_bosorka zmenilo názor témy pytala sa na minit dopekance.Ja kupujem pečivo a chlieb iba z Kvetoslavovskej pekárne, alebo v reťazcoch s nálepkou pekárne Penam a pod. .
Staci si pozriet zlozenie

Je to uplne to iste pecivo, tiez sa to tam dopeka zo zmrazenych polotovarov.Pokial je nazov diskusie spravny a su tie pekarne s fornetami, co sa volaju Minit. Lebo obchodne retazce tiez vacsinou dopekaju z mrazenych.