icon

Je podľa vás poľské mäso bezpečné?

16. aug 2024

Zdravím, je podľa vás poľské mäso bezpečne ?kupujete ?

Strana
z2
jani18
21. aug 2024

Áno je bezpečné dokonca my chodíme na nákupy potravín do nového targu a tam je aj mäsiaren čerstvého mesa ten rozdiel poznáte aj na chuti aj na kvalite tu už nekupujem žiadne

autor
21. aug 2024

A čo napríklad farmárske mäso z lidla ? Dá sa tomu veriť ?

hara_vara
21. aug 2024

poľské mäso je bezpečné ale nie to čo vozia na Slovensko😂

ekira1
21. aug 2024

Farmárske je slovenské, nie? To by malo vyhovovať našej legislatíve.

janababana
21. aug 2024

Nase supermarkety su plne polskeho masa a to slovenske/ceske je castokrat kvalitativne podobne. Ak si kupis maso z farmy, uvidis rozdiel. Ale ano, polskemu masu sa vyhybam, zial tych kauz mali privela

macilaci
21. aug 2024

@zuzinabila aj v Bille

zuzinabila
21. aug 2024

@macilaci ale pisala som,ze balene vo vakuu chladene nechcem🙂

macilaci
21. aug 2024

@zuzinabila áno vo vákuu. V Bille morčacie pri pulte nekúpiš. 🙂Ani kuracie ani iného vtáka 😁

hara_vara
26. aug 2024

@ekira1 Farmárske je názov
či je slovenské to nevieš 🤔

iwesska
26. aug 2024

Ja kupujem morcacie len od slovenskeho dodavatela,ktory spracuva len morky. Ryby kupujem len chladene z rybarstva Pozehy a ostatok kupujem vychovane a zabite v AT.

jamimo
26. aug 2024

@btus možno si len myslíš, že nekupuješ slovenské mäso 🤭 Tu v článku sa píše, odkiaľ pochádza mäso na Slovensku
https://kryptomagazin.sk/slovenska-masova-kriza...

jamimo
26. aug 2024

@autor....moja svokra tomu verí 😄

ekira1
Autor odpoveď zmazal
ekira1
31. aug 2024

@erika212 už viac krát som bola v kauflande a kuracie bolo vždy slovenské, morčacie maďarské, bravčové nemecké, niečo české. Schválne som to pozerala, poľská hydina na pultoch nebola.

jananovotna88
31. aug 2024

Nedávno prebehla správa, že najväčší slovenský bitúnok skrachoval, kto ho nahradí?
Dostalo sa mi tiež do uší, že práve Poľský dodávatelia sú pre sieť McDonald výrazne zastúpený
Farmár je jedno či Poľský, Slovenský, alebo Maďarský ak chce podvádzať tak to urobí, ale potom stratí svoje meno.
Sme v EÚ legislatíva na kvalitu je rovnaká.
Rodinné je veľmi obľúbený Slovenský výrobca myslím že je z Trnavy a je dosť známy.

moni565
2. júl 2025

No ani so slovenským to nevyzerá veľmi dobre :( https://tvnoviny.sk/domace/clanok/975688-ochran...

keira
5. okt 2025
@simca06022011

@hiro za to som drzala v ruke kuracinu z ukrajiny :DDD to ma viac sokovalo ako to polske

keira
5. okt 2025

a co kuracie z Ukrajiny? tie prsia su nejake velke

Strana
z2