icon

Je toto kuracie mäso dostatočne prepečené?

22. feb 2025

Priatel začal vymýšľať poslednú dobu že to treba dlho piecť aby sme nič nechytili.. dnes som robila takto kuracie mäso a začal vymýšľať že podľa neho to nieje prepecene.. ide ma poraziť čo si myslite? Som šibnuts ja či on?

Strana
z2
autor
22. feb 2025
martinka13
22. feb 2025

Mäso je spravené dobre.

diewcatqoo
22. feb 2025

On 🤷‍♀️

biba_18
22. feb 2025

vyzerá to ok

sense
22. feb 2025

On. Ale veď nech spraví on podľa seba. I ak v rodine máme tiež takého experta kým nie je mäso suché ako podošva je stále málo upečené....

alienkami
22. feb 2025

To mäso je prepečené. Ak sa mu zdá málo, môžeš mu jeho kúsok piecť dlhšie - ale potom nech sa nesťažuje, že je mäso vysušené a tvrdé.

autor
22. feb 2025

Ja mu to tiež hovorím… išla som podľa receptu presne na minútu rovnako som to piekla..

mamamasama
22. feb 2025

Kúp si teplomer na mäso a keď teplota bude mať 74°, tak môže žiť v pokoji. 🤦🏻‍♀️

rude_baby
22. feb 2025

Tak jemu rob tenšie plátky a dlhšie ich rob, nech to má prepečené a suché jak podrážky 🤌

patka06
22. feb 2025

Priateľ preháňa, mäso je podľa fotky prepečené dosť.
Keď sa mu nepáči, nech zajtra varí on.

sisaka
22. feb 2025

Pri kuracom mäse vždy kontrolujem teplotu, keď má 74 stupňov, tak má dosť a nemusíme konzumovať vysušené mäso. Tak ako ti radia, kúp si teplomer, priateľovi potom odfoť teplotu a ak to je o chuti, že má rád vysušené, ľahká pomoc, nech si ten svoj kúsok spraví sám

autor
22. feb 2025

@sisaka nie že vysušené ale on ma stále akýsi strach že niečo chytí. Kúpim si teda ten teplomer doteraz som ho nemala.. vždy som prekrojila a keď vyzerá ako na foto som vypla.. a nikdy som nič nechytila

bystrozraky
22. feb 2025

Odporucam si kupit lacny teplomer na grilovanie. Maju na Aliexpress pod 5 EUR potom mas dokaz, ze je prepecene a nie je diskusia 🙂

sisaka
22. feb 2025

Autor - tak keď je to o obavách, tak určite teplomer. Ja mám syna, čo máva takéto obavy, že niečo bude pokazené, takže pre jeho kľud vždy premeriam a on sa vkľude naje 😉

taktotedanie
22. feb 2025

Podla mna je
Ale skus tensie, toto clovek musi zut tak ze ho boli sanka preto si mysli ze nieje hotove lebo je hrube

autor
22. feb 2025

@taktotedanie to si ja tak krajam mne to tak chuti

taktotedanie
22. feb 2025

No asi jemu nie, co tak sa trosku prisposobit a nebyt sebecka zenska a vyskakovat na frajera ze je sibnuty? 🤷🏻‍♀️
Potom sa necuduj ze ti ofrfle jedlo

alienkami
22. feb 2025

@taktotedanie nemá mu to nakrájať a predžuť, chudáčikovi? 😂

viestta
22. feb 2025

Nekupuj teplomer, zbytocne vyhodene peniaze. Nech vari sam, podla svojho.

crazy_cat_lady
22. feb 2025

Sibnuty je priatel.kuracine staci kratko. This is not well done, thi si congratulations 😂

autor
22. feb 2025

@taktotedanie ty nechápeš ze takto som si to nakrajala ja?😂😂😂 On si svoje prso kuracie krajal sám ako chce on.. ja som ich piekla v celku a každý sme si krajali.🤣ja sa prispôsobujem až až 😉

autor
22. feb 2025

@alienkami že 😂😂😂

aandrea9
22. feb 2025

Podľa mňa nie je, ale každý podla svojho gusta.

bessie12
22. feb 2025

Mám rada, keď je akékoľvek mäso pekne do hneda upečené. Toto je pre mňa príliš bledé. Ale každý podľa svojho gusta.

taktotedanie
22. feb 2025

@alienkami nie staci naklepat a nerobit take kusiska ako psovi

refly
22. feb 2025

@bessie12 Ale to su kuracie prsia, tie su a aj budu blede, ak ich varila v nejakej omacke. Takto robene by neboli hnede ani keby ich tyzden varila.

bessie12
22. feb 2025

@refly stačí ich opiect na panvici, aby chytili farbu. Vtedy bledé nebudú.

refly
22. feb 2025

@bessie12 Mne je to jasné. Ja hovorím že varené vo vode/ v inej tekutine budú len biele a žiadne iné. Autorka sa pýta či je to hotové - zdravotne nezávadné. Nepýta sa aký je nás obľúbený spôsob pripravovania mäsa.
Úprimne... teraz, keď to čítam spätne, tak som mohla svoj komentár smerovať skôr na pani nad Vami, než na Vás 😅

bessie12
22. feb 2025

@refly v pohode. Ja to chápem. Kuracina je veľmi rýchlo hotová. Tej staci len pár minút.

bielasovicka
22. feb 2025

Ináč to mäso vyzerá ako by bolo varené, alebo robene na pare. Tak diétne.

Strana
z2