icon

Je úprimné kurča kvalitnejšie?

lilianka1313
31. aug 2015

Ahojte, myslíte že tie "úprimné kurence" sú kvalitnejšie ako ostatné? Kupujem ich kvôli najmladšej, aby mala dobrú kuraciu polievku, ale varím to už aj pre celú rodinu. Sú dosť drahé, neviem, či sa to oplatí. V ktorom obchodnom reťazci sa dajú kúpiť dobré kurence? Ďakujem.

Strana
z2
stolvertka
31. aug 2015

Noo moji synovia maju 190 a druhy 198 cm, a dcera 178 cm, a nezda sa mi ze by to bolo kvoli hormonom z kurciat..🙂..je to skor preto, ze mali vela slnka, tak sa tahali za svetlom..🙂🙂🙂..alebo zeby to bolo v rodine?..🙂..
Ja kupujem masko u jedneho sukromnika a som spokojna..

libka1
31. aug 2015

@mimikas bio a plne bielkovin z hmyzu, to je este dalsia pridana hodnota 😀 a vyzrate z obilia...

ariadna1
Odpoveď bola odstránená
libka1
31. aug 2015

@ariadna1 mozno tam sypal popol 😅

ariadna1
Odpoveď bola odstránená
ariadna1
Odpoveď bola odstránená
stolvertka
31. aug 2015

@ariadna1 asi z tych "hormonovych" kurciat..😀

libka1
31. aug 2015
moni244
31. aug 2015

@dominika6 ja len, ze si kazdy mysli, ze ked je nieco slovenske, tak je to zaruka kvality

dominika6
31. aug 2015

@moni244
Viem ze si to myslela dobre ale na vyber velmi nieje tak sa snazim uprednostnit nase vyrobky a nepatrat detaily....😉

lubica20
31. aug 2015

Tak ked maš v kurčati veľa vody tak je chladene vo vode a nie vzduchom ako sa robi uprimne kurča,,,ked sa ti nepáči urimne kurča skús si kúpiť Zlate kurča tiež je sk-výroba jeho chov trva viac než urimneho kurčaťa a je inej farby -žlte ,, http://www.hyza.sk/?IDe=212017

reni1512
31. aug 2015

@ariadna1 zozeniem 🙂

kimina7
1. sep 2015

vacsinou kupujem z dedinu od takych, co chovaju len pre seba sliepku kacky, a ak ich maju prilis vela, tak preddaju....tak isto vajicka, u niekoho na dedine urcite je stale nadbytok..

Strana
z2