Jedlá a recepty, ktoré sa varia samé?
uz dlho rozmyslam nad zalozenim tejto temy. kazda to poznate, su obdobia ked clovek stiha doma viac, inokedy menej, niektora sa popri detoch snazi mat aj domacnost tip top, ina nie, niektora vyvara, vypeka, ine nestihaju a tak 😀 prechadzam si nimi takisto /+radsej kazdy den pripravim 5 cerstvych veci pre dieta ako pre seba/, takze sem s inspiraciami na dni kedy clovek absolutne nestiha ale potrebuje dat nieco do brucha /a nie zrovna jogurt, pecivo a podobne/. zaroven ale ziadne dlhe pripravy, supanie, krajanie a vystavanie pri sporaku. odkedy som robila zdanlivo jednoduche francuzske zemiaky pol dna /a kazdu chvilu odbiehala k dietatu ktore sa ma furt dozadovalo 🙂/ tak som si povedala ze take srandy uz nie 🙂 a kedze mi je dieta prednejsie ako domacnost a vlastna strava /muz obedy ma, vecere uz su pohoda/ tak sa nehanbim za to oslovit tie, ktore sa stotoznuju a nechcu zit na suchych rozkoch 😉
pridavajte prosim recepty alebo jasne nazvy jedal, kludne aj kolacov a dezertov, ale naozaj ultrarychlych. nepotrebujeme si tu porovnavat ktora co ako zvlada a ktorej co pripada lahke a rychle a pritom to bude sviatocna torta 😉
@ibajeho nie sú zdraviu škodlivé, sú vyrobené s prvotriednych materiálov na ktoré je doživotná záruka....niektoré sú zo silikónu, plastov, nehrdzavej ocele, všetky výrobky majú certifikáty sú zdravotne nezávadné a majú rôzne testy a ocenenia...
nie sú škodlivé pre bábatká, dokonca majú aj sadu pre batoľatá....ak cheš vedieť viac do IP 😉

Rýchly koláč so želatínou:
2 hrnčeky múky (dám, akú mám) + 1 hrnček mlieka + pol hrnčeka cukru + pol hrnčeka oleja + 1 prášok do pečiva + 1 vajce. Pečieme pri 180-200 stupňov 20 - 25 minút.
Po vychladnutí potriem džemom, poukladám ovocie a zalejem želatínou.