icon

Jedlo, o ktoré sa nedelím

24. mar 2023

Čaute baby (a Zoro 🙈😂),

Včera som si tak potajomky vychutnávala Pringles a napadlo mi…

Máte aj vy nejaké jedlo, pri ktorom od rozkoše krochkáte… počkáte, kým deti zaspia alebo ho dojete až do poslednej omrvinky, keď ho otvoríte?

Dajte inšpirácie na takéto dobroty 🤤

Za mňa original Pringles a lotusové donuty/zákusky 😍

marcellka32
24. mar 2023

Zo sladkého čokoláda ľadové gaštany

h2
24. mar 2023

@simca06022011 Áno, je to falošný, mávali ho voľakedy bežne v Lidli aj v Kauflande. Potom veľmi dlho nebol a dnes som ho zbadala, tak som hneď kúpila. Pravý neviem kde by som zháňala, stačí mi aj tento, je výborný. Jednohubky sú len kolieska obyčajného rohlíka, trochu masla a kôpka kaviáru, nič viac. V jednoduchosti je krása. 😊

simca06022011
24. mar 2023

@h2 vyskusam ... dufam ze este budu mat, nastastie mam tu lidl kde vacsinou len dochodcovia, zle sa tam parkuje :DD

h2
24. mar 2023

@simca06022011 Teraz ho tam majú v rámci tých veľkonočných vecí.

simca06022011
24. mar 2023

@h2 ja viem, vcera som tam bola🙂

aculy
24. mar 2023

Toto 🤤😋🥰

vroni
24. mar 2023

Ja sa idem zabit za trescou pecenou. Ale zase, som v tom sama, nikto iny sa jej nedotkne ani pod natlakom. Inak sme rodinka uchylnych, u nas je bitka o brokolicu a sosovicovy privarok 🤣🤣🤣

zuzka1117
24. mar 2023

Ja dievčatá rozmýšľam a asi nič také nemám. V poslednú dobu ako som prestala jesť cukor, tak nemám vôbec chuť nič vyjedat.

evulienka26
24. mar 2023

@saxana000 môj mm a dcérka ,ony to jedia stále ja to neznášam 😊

lindous
24. mar 2023

Ono sa to tak strieda, niekedy sladké, niekedy slané a potom sa toho objem až moc... momentálne je obľubený snack nakrájaný posolený kaleráb 😂 neviem na aké vitamíny/minerály je bohatý, ale asi mi chýbajú 😅 a stálica sú McDonaldové hranolky so sladkokyslou omáčkou, v tej by som sa aj kúpala...

heidi4
24. mar 2023

Vsetko 🙂 😂 (alebo teda o ziadne - som asi Joey v zenskom prevedeni, nejde tu o lakomost ci sebeckost :D )

terry2003
24. mar 2023

Milka čokoláda

tiezjedna
24. mar 2023

mám problém deliť sa o hovädzie steaky, slávky a la marinier, slimáky po burgundsky a aslsaské crémanty. A áno, som fajnová huba😇😎 Našťastie manžel tiež. Bohužiaľ, deti túto skvelú vlastnosť podedili, takže už sme celkom opatrní v tom, čo im dávame ochutnávať pri potulkách svetom😂

oblecenie99
24. mar 2023

Všetky jedlá. Ja sa o jedlo zasadne nedelím. Ak sa napr. spýtam: chce niekto ešte k tomu gulášu chlebík, lebo si ho idem krájať sebe, a všetci povedia nie, tak ja si nakrájam presne toľko, koľko potrebujem. Raz tak zobral kúsok chleba od mňa môj manžel a ja som mu ho vybrala z ruky 😶

jankalukasova
24. mar 2023

Tatarák! O ten sa nepodelím ani za nič.

domak2
24. mar 2023

@vevesh haha ta slovenská horčica ma rozosmiala, ale je to pravda, žiadna iná sa na ňu nechytá 😅

buba183
24. mar 2023

Nerozdelím sa s nanukom Magnum. Double caramel. Jediné na to som lakoma

vevesh
24. mar 2023

@domak2 tak, ked zijes v zahranici, mas poklad v chladnicke, ak tam mas tu slovensku🤪🤪🤪😝

kukuk29
24. mar 2023

Ja sa nedelím s ničím čo mám nabraté na taniery 🙂 neznášam keď si chce niekto odtiaľ niečo zobrať - útočím vidličkou 🙂 Podelím sa o všetko ale čo je už raz nabraté u mňa tak nie 💪💪💪moje moje moje 🤣🤣🤣👊👊👊 a neznášam keď niekto povie že iba ochutnať ...naber si zvlášť a chutnaj a ešte keď mi niekto chce ochutnávať s mojou lyžicou alebo vidličkou 😡😠😡konec sveta tak mám prívlastok že som " fajnová" 🙈🤣

tetapetra
24. mar 2023

@ema22270 ja nie!!! Čakám kým som sama 😁

lusyyy36
24. mar 2023

@vevesh no presné, Slovenska horcica je naj! Nastastie u nás ju jem len ja, muž tomu neprišiel na chut a dcéra je po nom 😀 ja im ale s radostou nechám všetky morske priserky

ema22270
24. mar 2023

@tetapetra 😁😁😁

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
guiseppinka
24. mar 2023

Slovensku horcicu som nahradila rakuskou grill horcicou. Ale take s cim sa nedelim su banany v cokolade, delissy a ine keksiky.. ak mame nahodou doma, tak si pockam, kym deti spia... Jedine so studentskou pecatou sa delim s muzom, deti ju nemaju rady...

beata_k
24. mar 2023

Zmrzlina Ben & Jerry's Vanilla Pecan Blondie. Boh ochranuj toho kto sa jej dotkne 😃

maminkasisa
24. mar 2023

Korbaciky, mnam ...

nika23t
24. mar 2023

Ja sa nedelim s Arizonami. A Kitkat...

lavender273
24. mar 2023

Ja sa pri kazdom jedle riadim heslom 'Sám mám málo' 🤭

domak2
24. mar 2023

@vevesh kupujem poľskú, znesiem aj americkú ale nie je to úplne ono 😁

vevesh
24. mar 2023

@domak2 tak zniest znesiem aj ine😇ale o slovensku, ak mam doma, sa zasadne nedelim🙈🙈🙈🙈🙈