Jedlo, o ktoré sa nedelím
Čaute baby (a Zoro 🙈😂),
Včera som si tak potajomky vychutnávala Pringles a napadlo mi…
Máte aj vy nejaké jedlo, pri ktorom od rozkoše krochkáte… počkáte, kým deti zaspia alebo ho dojete až do poslednej omrvinky, keď ho otvoríte?
Dajte inšpirácie na takéto dobroty 🤤
Za mňa original Pringles a lotusové donuty/zákusky 😍
@simca06022011 Áno, je to falošný, mávali ho voľakedy bežne v Lidli aj v Kauflande. Potom veľmi dlho nebol a dnes som ho zbadala, tak som hneď kúpila. Pravý neviem kde by som zháňala, stačí mi aj tento, je výborný. Jednohubky sú len kolieska obyčajného rohlíka, trochu masla a kôpka kaviáru, nič viac. V jednoduchosti je krása. 😊
@h2 vyskusam ... dufam ze este budu mat, nastastie mam tu lidl kde vacsinou len dochodcovia, zle sa tam parkuje :DD
@simca06022011 Teraz ho tam majú v rámci tých veľkonočných vecí.
@h2 ja viem, vcera som tam bola🙂
Ja sa idem zabit za trescou pecenou. Ale zase, som v tom sama, nikto iny sa jej nedotkne ani pod natlakom. Inak sme rodinka uchylnych, u nas je bitka o brokolicu a sosovicovy privarok 🤣🤣🤣
Ja dievčatá rozmýšľam a asi nič také nemám. V poslednú dobu ako som prestala jesť cukor, tak nemám vôbec chuť nič vyjedat.
@saxana000 môj mm a dcérka ,ony to jedia stále ja to neznášam 😊
Ono sa to tak strieda, niekedy sladké, niekedy slané a potom sa toho objem až moc... momentálne je obľubený snack nakrájaný posolený kaleráb 😂 neviem na aké vitamíny/minerály je bohatý, ale asi mi chýbajú 😅 a stálica sú McDonaldové hranolky so sladkokyslou omáčkou, v tej by som sa aj kúpala...
Vsetko 🙂 😂 (alebo teda o ziadne - som asi Joey v zenskom prevedeni, nejde tu o lakomost ci sebeckost :D )
Milka čokoláda
mám problém deliť sa o hovädzie steaky, slávky a la marinier, slimáky po burgundsky a aslsaské crémanty. A áno, som fajnová huba😇😎 Našťastie manžel tiež. Bohužiaľ, deti túto skvelú vlastnosť podedili, takže už sme celkom opatrní v tom, čo im dávame ochutnávať pri potulkách svetom😂
Všetky jedlá. Ja sa o jedlo zasadne nedelím. Ak sa napr. spýtam: chce niekto ešte k tomu gulášu chlebík, lebo si ho idem krájať sebe, a všetci povedia nie, tak ja si nakrájam presne toľko, koľko potrebujem. Raz tak zobral kúsok chleba od mňa môj manžel a ja som mu ho vybrala z ruky 😶
Tatarák! O ten sa nepodelím ani za nič.
Nerozdelím sa s nanukom Magnum. Double caramel. Jediné na to som lakoma
Ja sa nedelím s ničím čo mám nabraté na taniery 🙂 neznášam keď si chce niekto odtiaľ niečo zobrať - útočím vidličkou 🙂 Podelím sa o všetko ale čo je už raz nabraté u mňa tak nie 💪💪💪moje moje moje 🤣🤣🤣👊👊👊 a neznášam keď niekto povie že iba ochutnať ...naber si zvlášť a chutnaj a ešte keď mi niekto chce ochutnávať s mojou lyžicou alebo vidličkou 😡😠😡konec sveta tak mám prívlastok že som " fajnová" 🙈🤣
Slovensku horcicu som nahradila rakuskou grill horcicou. Ale take s cim sa nedelim su banany v cokolade, delissy a ine keksiky.. ak mame nahodou doma, tak si pockam, kym deti spia... Jedine so studentskou pecatou sa delim s muzom, deti ju nemaju rady...
Zmrzlina Ben & Jerry's Vanilla Pecan Blondie. Boh ochranuj toho kto sa jej dotkne 😃
Korbaciky, mnam ...
Ja sa nedelim s Arizonami. A Kitkat...
Ja sa pri kazdom jedle riadim heslom 'Sám mám málo' 🤭

Zo sladkého čokoláda ľadové gaštany