Ktorá z vás rodila v Trenčianskej pôrodnici?

alyze
26. aug 2012

Čaute baby, ktorá z vás rodila v Trenčianskej pôrodnici, na čo sa tam ma človek pripraviť, čo si treba zorať zo sebou atď... Ďakujem za odpovede 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ywulla
26. aug 2012

Ahoj 🙂
Ja som tam rodila, aj keď nepatrím "do obvodu". Na nete nájdeš množstvo zoznamov "Čo do pôrodnice", tak ja som sa balila podľa toho. Treba si vziať hygienické potreby (hlavne toaletný papier, ten tam nie je), kozmetiku, uterák, osušku, pre bábatko ti stačia plienky, oblečenie mu dajú tam, ty si donesieš len také, do čoho si ho oblečieš, keď pôjdete domov. A zober si časáky a krížovky 🙂 A ozaj - odsávačku na mlieko! Lebo tie erárne nie sú bohviečo.
Mimochom s lekármi aj sestričkami som bola nadmieru spokojná 🙂

alyze
autor
27. aug 2012

Ahoj ywulla,
To si ma potesila, ze su tam fajn doktory a sestricky, lebo som na nete citala uz kadeco a tiez nieso priamo z okresu, ale v NMNV nieje porodnica, tak som sa rozhodla pre Trenčiansku, teda dufam ze to tak bude 😀

bambibam
27. aug 2012

@alyze 🙂,a nestresuj , @ywulla prepáč ten odkaz bol pre alyze

gubcikova
27. aug 2012

@alyze ja som z nmnv a rodila som prvý krát v pn a druhý v tn.nemáš sa čoho báť je to tam dobré.krásna pôrodná sála len pre teba.na sále sestričky ok,na pôrodnice ako ktoré a novorodenecké neviem.doktory sú fajn(ale záleží ako ktorý a akú má náladu)

alyze
autor
27. aug 2012

@gubcikova dakujjem 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre