icon

Jem všetko ,čo vidím - raz za čas, zvyšok zdravo

oliviamae
3. okt 2018

Ahojte!!😉 Mávate aj vy niekedy šialenú chuť zjesť všetko,čo vidíte ?? 🙈 Ja teda áno a hlavne,ak ide o nezdravé jedlo🍕🙄 Snažím sa už dosť dlho stravovať najzdravšie ako viem a ako si myslím,že je pre mňa dobré takže žiadne éčka,kupujem hlavne bio a kvalitné potraviny atd...Hlavne od tej doby ,čo som schudla si na zdravú stravu a veľkosť porcií naozaj potrpím,ale niekedy,ked idem okolo MCdonalds,Starbucks alebo nejakej pekárne,kde pedávajú práve dopečený donut ,mám strašnú chuť zabudnúť na to,čo to obsahuje a vrhnúť sa na všetko😨....Nedávno som čítala o diéte na celý život s názvom 80/20,kde sa väčšinu času stravujete zdravo 80% a zvyšných 20% si doprajete čokoľvek na čo máte chuť. Alebo si proste raz do napr.3 mesiacov vyhradím jeden jediný deň,taký nezdravý deň 😅🙄 Takže to skúsim aplikovať a hned zajtra si doprajem všetko to ,na čo budem mať chuť!! Ked tak premýšľam ,už dlhšiu dobu mám chuť na croissant ,takže skočím do obchodu a kupím mini nutellu alebo niečo také plus jahody a vanilkový puding 😵😍 Takže prvé raňajky vybavené😂 Ďalej sa stavím v mcdonalds a starbuckse na nejakú kávu a veľké hranolky a snád bude aj mcflurry 😨 po ceste by som si chcela kupiť to ,o čom som už dlho počula a na čo som mala už dlho chuť ! a to trdelník plneny zmrzlinou a dalšími sladkosťami 😝 Tak a to je zatiaľ všetko ,čo ma napadá ...máte nejaké nápady na dobré jedlo ??? Sem s nimi

Strana
z2
oliviamae
autor
10. okt 2018

@beky1813 ja som ovovegetarian .....čo sa týka masa,to nejem už veľmi dlho ..snád už od zakl.školy ,ked sme si puštali jeden dokument o zvieratách a proste mám na to dôvod nejesť maso. Čo sa týka mlieka,vyhybam sa mu takých 90% ale raz za čas napr. na dovolenke si dám niečo malé ,čo mlieko obsahuje

oliviamae
autor
10. okt 2018

@prevenar vdaka za rady ! Každé ráno začínam s plnou miskou ovocia, veganskym jogurtom a potom bud quinoa,ovsene vločky .......smoothies pijem tiež skoro každý deň,čo sa týka strukovin a zeleniny,jem to každý jeden deň....jediné ,čo by som chcela vylepšiť je viac bielkovín,ale inak je všetko v pohode,žiadne zdr.problémy ani nič ,proste som len mala chuť na niečo nedzravé no :D :D

Strana
z2